Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
25. 02. 2015 ⋅ SlovakKHL.sk Slováci v KHL 0 komentárov

Nagy a Sergen ďakujú fanúšikom za podporu

Bratislavský Slovan odohral možno svoj posledný zápas v KHL. Diváci v Slovnaft Aréne hokejistov potešili aj po utorkovej prehre 2:3 s Jokeritom. Podľa Michala Sersena len potvrdili to, že sú skvelými priaznivcami, ktorí držia s klubom aj v ťažkých časoch.

Obrancovi je ľúto, že Slovan nedokázal svojich priaznivcov tešiť viac počas základnej časti, v ktorej nakoniec obsadil posledné miesto v Západnej konferencii.

„Záver s fanúšikmi, to bolo naozaj niečo neskutočné. Cítil som sa, ako keby sme naozaj niečo vyhrali. Ale bohužiaľ, opak je pravdou. Škoda, že sme takéto ďakovačky nemohli mať počas sezóny častejšie. Toto mužstvo malo určite na viac, ako to vyzerá teraz po základnej časti a v tabuľke sme naozaj poslední. Je to veľká škoda, pretože fanúšikovia boli fantastickí počas celého ročníka a aj keď sa nám nedarilo, stále nám fandili,“ povedal Sersen.

So Sersenom súhlasil aj útočník Ladislav Nagy, ktorý patril medzi tých hráčov, ktorý v ročníku nesklamali. Taktiež vyjadril sklamanie nad tým, že pre Slovan išlo s najväčšou pravdepodobnosťou o derniéru v najprestížnejšej súťaži v Európe.

„Ďakujeme im, boli super po celý rok. Držali s nami a bola tu perfektná atmosféra. Som veľmi šťastný, že som tu mohol hrať a je veľká škoda, že pravdepodobne odchádzame z KHL. Pretože tam je hokej určite na inej úrovni, aj keď zatiaľ neviem, kde bude hrať Slovan v ďalšej sezóne. Je to veľká škoda aj pre slovenský hokej,“ skonštatoval Nagy.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist