Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka

Česko: Pardubice a Mladá Boleslav sú vo štvrťfinále

V nedeľu sa v českej Tipsport extralige rozhodlo o posledných dvoch štvrťfinalistoch. Stali sa nimi Pardubice a Mladá Boleslav, ktoré vyhrali svoje série rovnakým pomerom 3-1. Štvrťfinále štartuje v stredu 11. marca.

Pardubice - Vítkovice 5:0 (stav série: 3-1)

Z ôsmich Slovákov v zápase bodoval len útočník Tomáš Marcinko, ktorý prispel asistenciou k výhre Pardubíc nad Mladou Boleslavou 5:0 a postupu do štvrťfinále. Počas 21 minút na ľade si pripísal aj jednu strelu a vyhral 62 % svojich vhadzovaní (13/21). So štyrmi bodmi za dva góly a dve prihrávky v štyroch dueloch je zatiaľ najlepším Slovákom v play-off.

Mladá Boleslav - Plze? 4:2 (stav série: 3-1)

Obranca Peter Trška tiež pomohol svojmu tímu asistenciou k postupu medzi osem najlepších tímov. Aj vďaka nemu Mladá Boleslav zvíťazila nad Plz?ou 4:2 a sériu vyhrala 3-1. Trška, jediný Slovák v drese domácich, odohral takmer 18 minút, počas ktorých zaznamenal svoj prvý bod v tohtoročnom play-off. Za hostí hrali traja rodáci spod Tatier, ktorí však nebodovali.

Štvrťfinálové dvojice:
Brno - Zlín
Sparta Praha - Hradec Králové
Třinec - Mladá Boleslav
Litvínov - Pardubice

V skupine o udržanie zvíťazili Olomouc a Karlove Vary

V nedeľu sa odohrala aj druhá séria zápasov o udržanie sa v najvyššej súťaži. Olomouc vyhral aj svoj druhý duel, Slavia druhý prehrala a v tabuľke je jasne na poslednom mieste. Jej lídrom je naďalej Liberec, Karlove Vary sú druhé, Olomouc tretí.

Olomouc - Liberec 3:2

Až traja slovenskí útočníci sa strelecky presadili, z toho dvaja za domáci Olomouc, ktorý zdolal Liberec 3:2. Narozdiel od neho však jeho súper už má istú záchranu v najvyššej súťaži. Dávid Buc vsietil víťazný gól, Peter Zuzin strelil prvý gól Olomoucu v dueli. Prvý menovaný vyslal na súpera päť striel a vyhral obe svoje vhadzovania. V sérii už má na konte tri góly. Druhý si pripísal šesť streleckých pokusov. Na konečných 2:3 z pohľadu upravil hostí Tomáš Bulík, ktorý zaznamenal jednu strelu a vyhral tri z piatich vhadzovaní.

Slavia Praha - Karlove Vary 2:4

Zo štyroch Slovákov v zápase bodoval len jediný zo Slavie, obranca Juraj Valach, ktorý si pripísal asistenciu. Pražský tím však opäť prehral, tentoraz proti Karlovým Varom 2:4 a je na samom dne tabuľky. Valach odohral 17 a pol minúty s dvomi strelami a dvomi plusovými bodmi. Z trojice Slovákov v drese hostí nebodoval ani jeden.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist