Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
16. 04. 2015 ⋅ Marián Masaryk Správy 0 komentárov

Účasť Dinama Riga v novej sezóne je otázna

Tím Dinamo Riga sa nekvalifikoval do tohtoročného play-off a počas sezóny ho trápili aj finančné problémy. Jeho účasť v budúcom ročníku je preto stále neistá.

Lotyšský klub opustil v priebehu sezóny aj slovenský útočník Marcel Hossa. Trenčiansky odchovanec za? odohral 215 zápasov, v ktorých strelil 94 gólov a pridal 76 asistencií. V počte gólov i bodov je klubovým lídrom od vzniku KHL v roku 2008. V zostave Rigy naďalej figuruje obranca Milan Jurčina.

„V danom okamihu nemožno jednoznačne potvrdiť, či Dinamo Riga bude v nasledujúcej sezóne hrať v Kontinentálnej hokejovej lige. Vec sa má tak, že stále na tom pracujeme. Pomôcť nám chce veľa ľudí, preto si myslím, že všetko dopadne dobre. Ešte mám nejaký čas, do konca apríla bude všetko jasné," povedal pre R-Sport šéf Dinama Juris Savickis.

Klub z hlavného mesta Lotyšska pôsobí v nadnárodnej súťaži od prvej sezóny, do vyraďovacích bojov nepostúpilo len dvakrát. Jeho najväčším úspechom zostáva semifinále Západnej konferencie. Zahral si v ?om v ročníkoch 2009/10 a 2010/11.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist