Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
11. 09. 2016 ⋅ SlovakKHL.sk Slováci v KHL 0 komentárov

Zaknihuje Slovan prvú výhru vonku na ľade Omska?

Slovenský tím Slovan Bratislava absolvuje v nedeľu svoj druhý zápas na trojzápasovom tripe. O vôbec prvú výhru na ľade súpera v tejto sezóne sa tentokrát bude pokúšať v Omsku. Duel je na programe od 13:00.

Bratislavský tím má po šiestich zápasoch na konte len šesť bodov a momentálne ťahá dvojzápasovú sériu prehier. Naposledy mal šancu zaknihovať prvú výhru vonku v Novokuznecku, kde však nevyužil slabú formu domáceho tímu a prehral 1:2.

Teraz ho bude čakať ťažší súper. Avangard vedie Východnú konferenciu, keď zo šiestich zápasov v tomto ročníku vyhral päť. Doma pritom ešte neprehral, a tak sa niet čomu čudovať, že na? stávkové kancelárie vypísal podstatne nižší kurz.

V prospech „jastrabov“ však hrá aj vzájomná bilancia. V minulej sezóne vyhrali oba zápasy s celkovým skóre 8:3. Slovanu nepodľahli v štyroch zápasoch po sebe už takmer tri roky. Príde čas slovenského tímu teraz? Priamy prenos môžete sledovať na Sport 2.

Ako už bolo avizované, tréner Miloš ?íha opäť poprehadzoval zostavu bratislavského tímu. Po jednozápasovej suspendácii sa vracia do akcie útočník Marek Viedenský, po tretí raz v sezóne nastúpi náhradník Lukáš Vopelka. Do brány sa postaví Barry Brust.

Zostava Slovana proti Omsku: Brust (Pogge) – Švarný, Plastino, Nedorost, Jeglič, Valský – Luža, Meszároš, Vopelka, Taffe, Cheechoo – Ďaloga, Pokorný, Skalický, Viedenský, Luš?ák – Bačík, Rosandič, Chipchura, Zigo, Kubalík.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist