Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
11. 05. 2011 ⋅ Marek Kantorík Česi v KHL 0 komentárov

Marek novou posilou Jaroslavľa

Český útočník Jan Marek, ktorý momentálne hrá na svetovom šampionáte, bude v najbližšej sezóne KHL pôsobiť v tíme Lokomotiv Jaroslavľ, s ktorým sa dohodol na podmienkach ročnej zmluvy.

„O Jana mala skutočne veľký záujem Sparta, ale všetky ostatné možnosti už padli podpisom zmluvy. Jana to síce domov veľmi lákalo, ale predsa len je v tej kariére stále na vrchole síl, takže sa rozhodol, že ešte aspo? ten ďalší rok zostane v Rusku,“ povedal ČTK Marekov agent Robert Spálenka.

Vedenie ruského klubu prišlo dokonca do dejiska majstrovstiev sveta a v utorok, kedy bol voľný de?, podpísal Marek zmluvu. „Za Janom bol osobne pán Lukin a prebrali spolu všetko ohľadom možností jeho pôsobenia v klube aj zázemia pre osobný život,“ priblížil Spálenka návštevu generálneho manažéra Lokomotivu Jaroslavľ.

Jednou z kľúčových vecí pri jeho rozhodovaní o budúcnosti bola aj vidina, s akými spoluhráčmi by sa mal objaviť v jednej útočnej formácii. „Tá predstava prvej formácie v zložení Marek - Vašíček - Demitra ho skutočne veľmi láka,“ doplnil agent tridsaťjedenročného krídelníka.

Marek začal minulý ročník v slávnom tíme CSKA Moskva, avšak na konci januára prestúpil do Atlantu, s ktorým napokon postúpil až do finále Gagarinovho pohára. V základnej časti odohral 51 zápasov s bilanciou 16 gólov a 24 asistencií. V play-off zaznamenal 16 bodov (7+6) v 20 stretnutiach. V KHL hral aj za Magnitogorsk.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist