Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
02. 11. 2016 ⋅ Marián Masaryk Slováci v KHL 0 komentárov

Slovan posilní dvojnásobný víťaz Stanley Cupu

Tím Slovan Bratislava posilní ďalší dlhoročný hráč NHL a slovenský reprezentant. V stredu sa podľa denníka Nový Čas dohodol na zmluve s útočníkom Tomášom Kopeckým.

Tridsaťštyriročný center podpísal s jediným slovenským zástupcom v KHL zmluvu do konca sezóny. Ligový debut by mal absolvovať 15. novembra v domácom zápase proti Jokeritu Helsinki.

Rodák z Ilavy pôsobil v minulom ročníku v najvyššej českej súťaži, kde hral za Třinec. V tejto sezóne odohral päť zápasov za jeho materská klub Dukla Trenčín v Tipsport lige.

Kopecký má na konte 578 duelov v NHL v dresoch troch tímov. V roku 2008 získal Stanleyho pohár s Detroitom Red Wings a o dva roky neskôr s Chicagom Blackhawks. Zámorskú kariéru ukončil na Floride v tíme Panthers.

Slovensko reprezentoval na posledných dvoch zimných olympiádach a na troch majstrovstvách sveta. V roku 2012 prispel šiestimi bodmi k zisku strieborných medailí. Na MS 2015 bol kapitánom národného tímu.

Kopeckého hetrik:
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist