Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
15. 11. 2016 ⋅ Marián Masaryk Slováci v KHL 0 komentárov

Zranený Nedorost o meškajúcich výplatách: Je to otrasné

Český útočník Slovana Bratislava Václav Nedorost nedohral sobotný zápas na ľade Jugry Chanty-Mansijsk po tvrdom náraze do mantinelu. Nejaký čas vynechá, no trápi ho aj niečo iné. Hráčom meškajú výplaty.

S ôsmimi gólmi najlepší strelec slovenského tímu sa zranil v poslednej minúte spomínaného duelu, ktorý Slovan prehral 1:2. Trénerovi Milošovi ?íhovi nebude k dispozícii niekoľko týžd?ov.

„Narazil som do? v plnej rýchlosti, vedel som, že je zle. Mám natrhnuté kĺbové puzdro, čo znamená, že najmenej mesiac budem mimo hry. Momentálne mám na dva týždne fixáciu, pretože už to mám aj zakrvavené a potom pomaly príde rehabilitácia, posil?ovanie. Uvidíme, ako sa to napokon skončí a ako na tom budem,“ povedal pre Šport24.sk.

Podľa 34-ročného rodáka z Českých Budějovíc hráči Slovana už štyri mesiace nedostali svoje výplaty. Naposledy im klub zaplatil ešte za mesiac júl. V pondelok im bol situáciu v kabíne objasniť viceprezident Juraj Široký, ktorý údajne dlhuje dva milióny eur.

„Pán Široký bol v kabíne a sľúbil nám, že do Vianoc to vyplatí. Je to strašná situácia. Už ma to nebaví. Aby som stále myslel na to, či príde, alebo nepríde výplata, to je otrasné,“ dodal Nedorost.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist