Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
19. 11. 2016 ⋅ Marián Masaryk Sumáre 0 komentárov

Jeden gól nestačil. Slovan podľahol aj Minsku + video

Slovan Bratislava odohral v sobotu posledný zápas aktuálnej domácej série proti Dinamu Minsk. Dôležitý súboj nezvládol a napriek súperovej nedisciplinovanosti prehral 1:2.



SLOVAN BRATISLAVA – Dynamo Minsk 1:2 (1:1, 0:1, 0:0)
Góly: 12. Meszároš (Cheechoo, Novák) – 5. Ellison (Ambrožeičik, Drozd), 25. Stepanov (Ellison, Materuchin)(PP)
Strely: 31-29, Trestné minúty: 8-30

Slovan vstúpil do zápasu rozpačito, Minsk bol aktívnejší a v piatej minúte mu to prinieslo úvodný gól. Chybnú rozohrávku domácich a následnú kombináciu využil Matt Ellison. Hostia nepoľavili, ale slovanisti skórovali z prvej väčšej šance v dueli. V 12. minúte vyrovnal stav kapitán Andrej Meszároš presnou strelou zápästím spoza kruhov. Minsk bol lepším tímom a v závere tretiny si ešte vypýtal presilovku, ktorú predelila prestávka.

Ellisonov otvárací gól:


Meszárošov vyrovnávajúci gól:


Slovan sa ubránil prvej presilovke hostí, ale od konca 23. minúty hral opäť v oslabení. Vydržal v ?om 64 sekúnd predtým, ako Stepanov poslal Minsk do vedenia 2:1. Udržal si ho aj po 40 minútach hry najmä vďaka dobrému taktickému výkonu. Domácich nepúšťal do väčšieho tlaku, čomu pomohla jeho tretia presilovka. V závere tretiny si prvýkrát v početnej výhode zahral aj Slovan, pokračoval v nej po prestávke.

Stepanovov víťazný gól:


Prvú presilovku Slovan nevyužil, ale v tretej tretine bol aktívnejší smerom dopredu. Hostia mu pomáhali udržiavať útočný tlak vylúčeniami. Tie boli až štyri po sebe, Komarov dostal za úder do hlavy Hlinku aj osobný trest. Domáci sa snažili vyrovnať skóre, ale Scrivens stále odolával. Napokon prispel k výhre 30 zákrokmi, z toho 15 v tretej tretine. Brust opustil duel s 27 zásahmi. Posledné tri prehry Slovana boli výsledkom 1:2.

Slovan má teraz dvojd?ovú prestávku, po ktorej začne v utorok o 17:30 trojzápasový trip na ľade Soči. Po ?om navštívi Nižný Novgorod a Spartak Moskva. Práve ten mohol v sobotu predbehnúť v tabuľke, ak by vyhral. Takto zostáva na 12. pozícii v Západnej konferencii s 39 bodmi v 31 zápasoch sezóny.

Zostava Slovana: Brust (Pogge) – Meszároš, Novák, Hlinka, Chipchura, Cheechoo – Švarný, Plastino, Smole?ák, Jeglič, Kopecký – Ďaloga, Bačík, Vopelka, Zigo, Valský – Rosandič, Pokorný, Musatov, Luš?ák, Šťastný

Zostava Slovana bez chorých Tomáša Starostu a Jeffa Taffeho:

Zostava Minska: Scrivens (Lalande) – Chenkel, Pavlovič (C), Gragnani, Korobov, Kazakevič, Lisovec, Šinkevič – Karaban, Kulakov (A), Stepanov – Klinkhammer (A), Kovyršin, N. Komarov – Kitarov, Ellison, Ambrožejčik – S. Drozd, A. Stas, Materuchin

Hlasy hráčov pred zápasom:


Zdroj, foto: oficiálne weby KHL, HC Slovan Bratislava
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist