Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
06. 12. 2016 ⋅ Marián Masaryk Slováci v KHL 0 komentárov

Slovan postihla viróza. Zvládne zápas v Minsku len s troma útokmi?

Slovan má pred sebou posledný trip roka 2016. V prvom z troch zápasov sa stretne s Minskom, ktorý ho pred 17 d?ami zdolal v Bratislave 2:1. Podarí sa mu revanšovať a ukončiť sériu prehier napriek chorobe a zraneniam?


Slovanisti si v sobotu predĺžili nepriaznivú sériu na štyri zápasy, doma už na päť. Vonku naposledy podľahli Spartaku Moskva (2:5). V 37 zápasoch sezóny nazbieral len 43 bodov a stále im patrí 12. pozícia v Západnej konferencii. Na ľadoch súperov majú bilanciu 7-14 so ziskom 21 bodov.

Minsk má o 15 bodov viac ako Slovan a presne toľko, koľko mu chýba na posledné postupové miesto. Aktuálne je siedmy s 58 bodmi v rovnakom počte duelom. Prehral ostaté tri domáce zápasy po predošlej sérii piatich výhier. V metropole Bieloruska má sezónnu bilanciu 9-8 so ziskom 25 bodov.

Tímy sa v KHL stretli už 15-krát s desiatimi víťazstvami Dinama. Kým doma Slovan vyhral polovicu z ôsmich vzájomných súbojov, v Minsku zvíťazil jediný raz zo siedmich. Podarilo sa mu to 26. októbra 2015, aj to až po nájazdoch. Zaboduje tam v utorok prvýkrát naplno?

Zápas sa začína o 17:30 a vysiela ho aj stanica Sport2.

Aby toho nebolo málo, slovanistov trápi okrem množstva zranených aj viróza. Postihla hráčov, ale aj trénerov. Tím je tak na tripe výrazne preriedený.

„S takoutou maródkou som sa v kariére ešte nestretol, valí sa to na nás od úvodu ročníka. Ja osobne som sa po polroku vystrábil zo zranenia, bol som hladný po hokeji, odohral som však len jeden zápas a opäť som dohral pre teploty. Stále nie som v poriadku, rovnako ako aj ďalší v kabíne, ktorých viróza chytila, no sme na tom z chorých najlepšie. Zdravých je málo, preto cestujeme na trojzápasový výjazd, na ktorom sa nevzdáme a vydáme zo seba všetko. Všetky tri mužstvá sú doma veľmi silné, no našou úlohou je posnažiť sa čo najviac o body aj na ich ľade. S troma útokmi, ktoré tu aktuálne máme, nám nezostáva nič iné iba hrať absolútne jednoducho a hlavne disciplinovane,“ povedal pre klubový web obranca Michal Sersen.

Slovan nastúpi do zápasu len so 16 korčuliarmi a troma útokmi. V bráne bude Barry Brust. Zranenia alebo choroba trápi až 13 hráčov.


Zostava Slovana: Brust (Pogge) – Sersen, Kundrátek, Hlinka, Chipchura, Cheechoo – Švarný, Plastino, Jeglič, Luš?ák, Kopecký – Ďaloga, Bačík, Vopelka, Šiška, Petráš – Rosandič

Pozri aj:
Slovanisti sa zhodli: Rozhodcovia nás opäť zarezali
Jeden gól nestačil. Slovan podľahol aj Minsku + video

Zdroj, foto: oficiálne weby KHL, HC Slovan Bratislava
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist