Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
08. 12. 2016 ⋅ Marián Masaryk Slováci v KHL 0 komentárov

Zopakuje Slovan víťazstvo nad Jokeritom aj s dvomi debutantmi ? (preview)

Bratislavský Slovan odohrá vo štvrtok druhý zápas posledného tripu roka 2016 proti Jokeritu Helsinki. Pred troma týžd?ami ho doma zdolal, no odvtedy vyhral len jeden z deviatich duelov. Skončí sa vo Fínsku jeho trápenie?


Slovan prehral posledných päť zápasov a osem z ostatných desiatich. So 43 bodmi z 38 duelov sezóny mu patrí stále až 12. pozícia v Západnej konferencii. Na posledné postupové miesto stráca 17 bodov. Okrem množstva zranení ho v uplynulých d?och trápila aj viróza.

Jokerit je v tabuľke o sedem pozícií vyššie ako Slovan a v rovnakom počte zápasov nazbieral o 19 bodov viac. Je tiež presne v opačnej situácii, keďže ťahá sériu piatich triumfov. Posledné štyri prišli na domácom ľade, kde Slovan ešte nikdy nezvíťazil ani nezískal bod v troch zápasoch.

Tím z hlavného mesta Fínska vyhral 12 z 18 domácich zápasov sezóny so ziskom 35 bodov z 54 možných. Slovanu sa vonku, naopak, nedarí. Z 22 duelov vyhral sedem a nazbieral v nich 21 zo 66 bodov. Oba tímy sa v KHL streli osemkrát s piatimi výhrami Jokeritu. Posledné dva súboje však vyhral Slovan.

Podarí sa mu v Helsinkách prvýkrát vyhrať alebo aspo? zabodovať? Zápas sa začne o 17:30 a vysiela ho aj stanica Sport2.

Slovan bude mať dnes k dispozícii už štyri útoky aj vďaka dvom mladíkom. Ligové debuty absolvujú Marco Halama a Denis Pätoprstý. V bráne bude tentoraz Justin Pogge.

Zostava Slovana: Pogge (Brust) – Sersen, Kundrátek, Kopecký, Taffe, Cheechoo – Švarný, Plastino, Chipchura, Luš?ák, Jeglič – Bačík, Rosandič, Petráš, Halama, Hlinka – Ďaloga, Luža, Pätoprstý, Šiška, Vopelka



Zostava Jokeritu:

Pozri aj:
Oslabený Slovan prehral v Minsku o tri góly + video
Cheechoo s Brustom doviedli Slovan k výhre nad Jokeritom + video

Zdroje: oficiálne weby KHL, HC Slovan Bratislava
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist