Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
12. 12. 2016 ⋅ Marián Masaryk Slováci v KHL 0 komentárov

Marcinko rozhodol zápas dvoma gólmi + video

Zdalo sa, že slovenský útočník Tomáš Marcinko ukončil v sobotu strelecké suchoty, ale napokon sa tak stalo až v pondelkovom zápase proti Astane. Strelil hneď dva góly a pridal asistenciu pri výhre Kunlunu 5:1.

Dvadsaťosemročný Popradčan zdanlivo skóroval pred dvoma d?ami proti Magnitke, ale jeho gól neskôr pripísali spoluhráčovi. Všetko si vynahradil v domácom zápase proti Barysu, v ktorom vsietil svoj druhý a tretí gól v sezóne. Na presný zásah čakal 31 duelov od 22. septembra.

Marcinko sa prvýkrát strelecký presadil v 23. minúte, keď zvyšoval náskok Red Star na 2:0. Nakoniec to bol víťazný gól. Ukončil ním trojzápasovú sériu bez bodu.

Marcinkov 2. gól v sezóne:


V 47. minúte poslal čínsky tím do vedenia 4:0 vo vlastnom oslabení po úniku a ideálnej prihrávke Ponikarovskiho. Pripísal si prvý dvojgólový zápas v KHL, v ktorom odohral 10 a pol minúty aj s dvoma strelami a štyrmi trestnými minútami. Vyhral šesť z deviatich vhadzovaní (66,67 %).

Liga dodatočne prisúdila Marcinkovi aj asistenciu pri piatom góle. Po 40 dueloch ročníka tak má na konte 13 bodov (3+10).

Marcinkov 3. gól sezóny:


Druhý Slovák v akcii, Martin Bakoš, zaznamenal dve strely a jeden bodyček počas 19 minút a 13 sekúnd na ľade. V 28 zápasoch sezóny nazbieral tiež 12 bodov (7+5).

Pozri aj: Marcinko ukončil dlhé gólové suchoty + video

Zdroj: oficiálny web KHL
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist