Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
20. 12. 2016 ⋅ Marián Masaryk Slováci v KHL 0 komentárov

Slovan začne dlhú domácu sériu proti Ufe

Slovan Bratislava mal desať dní na to, aby si oddýchol po ťažkých dvoch tretinách sezóny a v tej poslednej sa pokúsil dostať do play-off. V utorok začne 10-zápasovú domácu sériu proti Ufe.


„Belasým“ prvých 40 zápasov piatej sezóny v KHL veľmi nevyšlo. Vyhrali len 15-krát a získali 46 bodov, čo im stačí len na 12. miesto v Západnej konferencii. Na ôsmu pozíciu strácajú 14 bodov.

Slovan prehral pred reprezentačnou prestávkou osem z posledných desiatich duelov a päť domácich v sérii. V Slovnaft Aréne vyhral naposledy 15. novembra. Má v nej sezónnu bilanciu 7-9 so ziskom 22 bodov.

Ufa pred prestávkou zdolala Chabarovsk a ukončila sériu dvoch prehier. S 23 výhrami a 71 bodmi jej patrí štvrtá pozícia vo Východnej konferencii. Na ľadoch súperov vyhrala 10 z 18 duelov so ziskom 30 bodov.


Z ôsmich vzájomných súbojov vyšiel päťkrát ako víťaz Salavat Julajev, v Bratislave však triumfoval jediný raz zo štyroch prípadov. Slovan s ním ťahá sériu troch prehier, poslednú utrpel 22. septembra v Ufe. Navyše, ešte nikdy ju nezdolal v základnom hracom čase.

Podarí sa Slovanu odštartovať dlhú sériu domácich zápasov víťazstvom už bez Tomáša Kopeckého a Filipa Nováka? Zápas sa začína v utorok o 19:00 aj na stanici Sport2.

Zostava Slovana: Brust (Pogge) – Sersen, Kundrátek, Hlinka, Taffe, Cheechoo – Švarný, Plastino, Nedorost, Jeglič, Chipchura – Ďaloga, Starosta, Skalický, Luš?ák, Šťastný – Rosandič, Pätoprstý, Musatov, Halama, Petráš


Pozri aj:
Slovan na tom po dvoch tretinách sezóny nie je najlepšie + video
Ufa zdolala Slovan 6:3, polovicu gólov strelila v presilovkách + video
Zo Slovana odchádza aj Tomáš Kopecký!
Slovan opustil majster sveta a dvojnásobný šampión KHL, o peniaze nešlo

Zdroj: oficiálne weby KHL, HC Slovan Bratislava
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist