Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
22. 12. 2016 ⋅ Marián Masaryk Slováci v KHL 0 komentárov

Do Slovana sa vracia jeho minuloročný kapitán!

Tím Slovan Bratislava na oficiálnom webe oznámil, že sa dohodol na zmluve do konca sezóny so skúseným útočníkom Tomášom Surovým. Hrať by mal už proti Magnitogorsku.


Tridsaťpäťročný Banskobystričan pôsobil od začiatku tohto ročníku v domácej Tipsport lige za tím z rodného mesta. So ziskom 38 bodov (15+23) 31 zápasoch je lídrom produktivity súťaže.

Slovan sa s jeho materským klubom dohodol tak, že mu bude opäť k dispozícii pre play-off. Surový si obliekal dres „belasých“ v predchádzajúcich dvoch sezónach, v tej uplynulej ho ako kapitán doviedol do bojov o Gagarinov pohár.

„HC SLOVAN Bratislava víta Tomáša Surového späť v tíme, verí, že nadviaže na dobré výkony a pomôže klubu v náročných zápasoch v druhej polovici sezóny v KHL,“ znie oficiálne vyhlásenie klubu.

Surový má na konte už 308 zápasov v KHL aj za CSKA Moskva, Rigu, Minsk a Lev Praha so ziskom 121 bodov. Zahral si aj v dvoch tímoch švédskej SHL a za Pittsburgh Penguins v zámorskej NHL. Za Slovnesko nastúpil 116-krát, v roku 2012 mu pomohol k titulu vicemajstra sveta.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist