Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
23. 12. 2016 ⋅ Marián Masaryk Slováci v KHL 0 komentárov

Slovan podľahol Magnitogorsku 2:4 + video

Slovanu Bratislava nevyšiel tretí zápas aktuálnej domácej série proti Metallurgu Magnitogorsk. Dohnal síce stratu 0:2, ale napokon po zbytočných chýbách prehral 2:4.


SLOVAN BRATISLAVA – Metallurg Magnitogorsk 2:4 (1:2, 1:1, 0:1)
Góly: 16. Taffe (Cheechoo, Hlinka), 23. Jeglič (Švarný, Plastino)(PP) – 9. Siomin (Osala), 16. Siomin (Lee), 36. Filippi, 45. Zaripov (Kovář)
Strely: 26-27, Trestné minúty: 6-10

Pogge musel prvýkrát zasahovať po minúte, keď ho preveril tvrdou strelou Bereglazov. O minútu neskôr vychytal Košečkin Musatova, ktorému spoza brány prihral Surový. V 5. minúte preveril brankára Magnitky aj Nedorost a zakrátko si Slovan vybojoval aktivitou prvú presilovku. Hostia sa ubránili, prevzali kontrolu nad hrou a v 9. minúte otvorili skóre. Postaral sa o to Alex Siomin presnou strelou z medzikružia. V 16. minúte ten istý hráč zvýšil na 2:0 po samostatnom úniku a peknom blafáku. Slovan však už po 30 sekundách odpovedal zásluhou snaživého Jeffa Taffea, ktorý zakončil aj na kolenách. V 18. minúte mohol Osala obnoviť náskok Magnitky, ale Poggeho zblízka neprekonal.

Slovan hral už v úvode druhej tretiny presilovú hru a využil ju na vyrovnanie skóre. Švarného strelu od modrej usmernil v 23. minúte aj so šťastím do brány Žiga Jeglič. Slovan bol stále strelecky aktívnejší, ale hral sa vyrovnaný hokej so šancami na oboch stranách. V 33. minúte hrala Magnitka prvú presilovku v zápase. Pogge sa zapotil, ale neinkasoval v nej. Tomáš Filippi ho však efektne prekonal v 36. minúte po zaváhaniach Kundrátka a Surového. V 38. minúte mohol Slovan vyrovnať, ale prečíslenie nedokázal lepšie zakončiť Hlinka. Hostia mali v závere tretiny tri veľké šance na zvýšenie náskoku, no Pogge podržal svoj tím.

V 43. minúte dostal Slovan príležitosť vyrovnať na 3:3 v ďalšej presilovej hre. Zostala však nepotrestaná, keďže si nedokázal vytvoriť súvislý tlak ani gólové šance. Naopak, v 45. minúte inkasoval štvrtýkrát po nedorozumení medzi Poggeom a Ďalogom, ktoré využil Zaripov. Zakrátko hrala v početnej prevahe Magnitka. Piaty gól nepridala, ale ovládla hru a domáci sa len bránili. Pogge sa musel obracať. Neskôr sa Slovan prebral a Sersenovi nechýbalo veľa ku gólu. Jeho delovka Košečkinovi prepadla a puk tesne minul bránu. V 55. minúte mal Slovan k dispozícii ďalšiu presilovku. Napriek snahe už neskóroval a prehral 2:4.

Po vianočnej prestávke ho čaká štvrtý zápas domácej série už v pondelok proti Spartaku Moskva.

Zostrihy zo zápasu:



Zostava Slovana: Pogge (Pavlas) – Sersen, Kundrátek, Hlinka, Taffe, Cheechoo – Švarný, Plastino, Nedorost, Chipchura, Jeglič – Ďaloga, Starosta, Musatov, Surový, Petráš – Rosandič, Pätoprstý, Vopelka, Luš?ák, Šťastný

Zostava Magnitogorska: Košečkin (Zagidulin) – Antipin, J. Biriukov, Bereglazov, Lee (A), Chabarov, S. Tereščenko, Železkov, Budkin – Moziakin (C), Kovář, Zaripov (A) – Osala, Santala, A. Siomin – Kosov, Filippi, Timkin – Platonov, Dm. Kazionov, De. Kazionov


HLASY PRED Z?PASOM:



Pozri aj: Potvrdí Slovan formu proti obhajcovi titulu?

Zdroj, foto: oficiálne weby KHL, HC Slovan Bratislava
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist