Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
25. 12. 2016 ⋅ Marián Masaryk Slováci v KHL 0 komentárov

?íha: Chýbali nám sily, pykali sme za chyby + video

Bratislavský Slovan nedokázal zopakovať výkony z predošlých dvoch zápasov proti obhajcovi titulu a vo vyrovnanom zápase prehral 2:4. Rozhodujúce boli jeho chyby vedúce ku gólom Magnitogorska.


Slovan dohnal dvojgólové manko, no potom urobil dve zbytočné chyby a následné dva inkasované góly o všetkom rozhodli. Brankár Justin Pogge nechytal najistejšie a aj obrancovia sa dopúšťali zaváhaní. Špeciálne červené vianočné dresy mu šťastie nepriniesli.

Druhou hviezdou zápasu sa stal americký útočník Jeff Taffe, ktorý znižoval stav na 1:2 jedinečným spôsobom. Dobehol odrazený puk, vyhol sa protihráčovi a na kolenách prekonal brankára Košečkina.



„Belasí" opäť klesli na 12. miesto Západnej konferencie o bod za Záhreb. Oproti nemu však majú zápas k dobru. Na play-off strácajú 11 bodov. Štvrtý duel z 10-zápasovej domácej série odohrajú v pondelok proti Spartaku Moskva.

Diváci v zaplnenej Slovnaft Aréne napriek prehre ocenili snahu svojich miláčikov. Hráči sa im poďakovali za priaze? a celý štadión si zaspieval Tichú noc v krásnej atmosfére.





OHLASY:

Miloš ?íha, tréner Slovana „Bol to pre nás tretí zápas v rade, tretí vynikajúci súper. Dneska nám trochu chýbali sily, ale nezvládli sme to takticky. Po troch chybách, ktoré sme urobili, sme inkasovali góly. To takýto súper trestá. Myslím si, že v tom bol problém celého zápasu. Tomáš Surový sa podľa m?a trošku zatavil, bol trošku nervózny. V prvej tretine to ešte išlo, tam spravil pár výborných vecí. Potom to bolo na neho veľa a z tej prehnanej snahy strácal silu až do konca zápasu. Našim fanúšikom prajem za celé mužstvo a realizačný tím krásne Vianoce. My sme im dnes síce darček nedali, ale myslím si, že tých desaťtisíc ľudí muselo byť spokojných a my sme za to radi.“

Žiga Jeglič, útočník Slovana: „Super, že naši oddaní fanúšikovia zostali s nami a mohli sme im zavinšovať pred sviatkami. Bolo super, že prišiel plný zimák a že nám ľudia takto fandili. Dnes rozhodli naše chyby na konci druhej a na začiatku tretej tretiny. Vyrovnali sme na 2:2 a mali sme aj nejaké šance na výhru. Škoda, že sme dostali tie góly, potom to bolo ťažké.“

Tomáš Surový, útočník Slovana „Metallurg využíval každú chybičku, má skvelých hráčov. Prechod z Tipsport ligy bolo cítiť, rozdiel tam určite je. Človek sa snaží hrať viac zodpovedne vzadu ako u nás, ale s tým sa treba vyrovnať. Som vďačný za túto šancu a čo bude ďalej, je na kluboch.“

Iľja Vorobiov, tréner Magnitogorska „Bol to zaujímavý a napínavý zápas. Vždy, keď sem prídeme, tak sa nám tu hrá dobre. Chcem popriať všetkým fanúšikom domácich šťastné a veselé Vianoce a hlavne šťastný nový rok.“


Ďalšie vyjadrenia:






Pozri aj: Slovan podľahol Magnitogorsku 2:4 + video

Predzápasová video šou na ľade:


Zdroj, foto, video: oficiálne weby KHL, HC Slovan Bratislava, TASR, YouTube
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist