Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
05. 02. 2017 ⋅ Marián Masaryk Slováci v KHL 0 komentárov

?íha: Rusi nám závidia záujem o KHL

Bratislavský Slovan už síce nemá v tejto sezóne KHL o čo hrať, ale na záver chce aspo? potešiť domácich fanúšikov. Práve vďaka nim si nás cenia ruské tímy aj vedenie súťaže.

V Slovnaft Aréne je takmer v každom domácom zápase skvelá atmosféra, čo nie je všade v Rusku také bežné. O „belasých“ sa u nás zaujímajú aj médiá, keďže sú jediným slovenským zástupcom v druhej najprestížnejšej hokejovej lige sveta.

Aj preto by bol tréner Miloš ?íha rád, ak by tím pokračoval v súťaži aj šiestou sezónou. „Majitelia by chceli udržať tím v KHL. Záujem je tu obrovský, aj Rusi nám ho závidia. Sami môžete vidieť, že na tlačovku sem chodí možno jeden ruský novinár, aj to je asi fanúšik. Začali si nás vážiť. Určite sa tu chcem udržať, ale nie za každú cenu, aby zase novinári neriešili naše dlhy.“

Český kormidelník sa na tlačovej besede po zápase s Viťazom vyjadril aj k možným zmenám v zostave Slovana. Bol by najradšej, ak by sa nemenila, no pripustil možný odchod hráčov.

„Bavili sme sa o tom s vedením. Ja osobne by som nechce nič meniť, len odohrať zvyšné dva zápasy v tom najlepšom zložení. Hráči si to zaslúžia a mali by tiež dodržať zmluvy. Určite to ešte budeme riešiť, ale nemyslím si, že nastanú veľké zmeny ako napríklad v Záhrebe.“

?íha pridal pár slov k najväčšej hviezde tímu. Zatiaľ nie je jasné, či kanadský útočník Jonathan Cheechoo zostane v Bratislave, rovnako ako ďalšie zámorské posily – Jeff Taffe či Kyle Chipchura. Chce v tom však mať jasno ešte pred novou sezónou.

„Hráči majú nejaké ponuky. Cheechoo by si už chcel odpočinúť a ukončiť kariéru, ale hovoril, že pri hraní golfu si to ešte premyslí. Naši manažéri komunikujú aj s ostatnými hráčmi. Chceli by sme mať káder pokope už pred ďalšou sezónou, aby sme sa vyhli problémom, aké sme mali v tej aktuálnej i minulej.“

Pozri aj:
Čo vyradilo Slovan z hry o play-off? (ohlasy)
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist