Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
05. 06. 2011 ⋅ SlovakKHL.sk Česi v KHL 0 komentárov

Atlant sa pokúša prilákať Jágra

Tím Atlant Moskovská oblasť sa tiež zaujíma o angažovanie legendárneho českého útočníka Jaromíra Jágra, ktorý svoju doterajšiu kariéru v Kontinentálnej hokejovej lige spojil len s Avangardom Omsk.

Podľa informácií Sport-Express hľadá moskovský klub aj naďalej náhradu za tridsaťročného útočníka Sergeja Mozjakina, ktorý sa na začiatku mája presťahoval do Magnitogorsku. Do piatku bol hlavným adeptovom na jeho náhradu bývalý útočník Ufy Patrick Thoresen, no dvadsaťsedemročný Nór akceptoval ponuku Petrohradu.

V súčasnej situácii je tak voľbou číslo jedna Jágr. Zástupcovia Atlantu dokonca pricestovali do Českej republiky, aby o možnej spolupráci s hráčom hovorili. Šanca na jeho angažovanie je pritom pomerne veľká, hoci ešte ani Omsk a SKA nevzdali svoju snahu získal slávneho hráča.

Tridsaťdeväťročný rodák z Kladna odohral v poslednej sezóne 49 zápasov, v ktorých zaznamenal 51 bodov za 19 gólov a 32 asistencií. Celkovo v KHL za tri sezóny nazbieral 146 bodov (66+80) v 155 zápasoch.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist