Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
25. 03. 2017 ⋅ Marián Masaryk Sumáre 0 komentárov

Moziakin rozhodol o výhre obhajcu a dosiahol ďalší míľnik + video

V piatok odštartovalo finále Východnej konferencie. Ešte viac ako Petrohrad sa natrápil na úvodnú výhru Magnitogorsk, ktorý zdolal Kaza? v druhom predĺžení. Hrdinom bol opäť Sergej Moziakin.


Historický líder KHL v počte zápasov, gólov i bodov mal prsty v oboch presných zásahoch obhajcu titulu pri domácom triumfe 2:1. Najskôr prihrával na vyrovnávajúci gól Danisa Zaripova v 38. minúte a v 86. minúte poslal Magnitku do vedenia 1-0 na zápasy. Vďaka dvom bodom prekonal hranicu 100 bodov v tejto sezóne (85 v základnej časti, 16 v play-off). Obaja brankári čelili 49 strelám, domáceho Vasilija Košečkina prekonal iba Fiodor Malychin v polovici duelu v presilovej hre. Druhý súboj série je na programe v nedeľu.

Skvelý výkon podal aj gólman Ak Bars Emil Garipov. Z jeho 47 zákrokov vynikol ten zo záveru prvého predĺženia, keď nedovolil rozhodnúť zápas Tomášovi Filippimu:


Zapirov si upevnil líderskú pozíciu v tohtoročnom play-off s 12 gólmi a 18 bodmi. V posledných šiestich zápasoch skóroval 11-krát.

Moziakin pokoril métu 100 bodov v sezóne druhýkrát v kariére. Pri ceste za prvým titulom v roku 2014 nazbieral spolu 106 bodov (73 v základnej časti, 33 v play-off). Na prekonanie tohto zápasu potrebuje ešte šesť bodov.

FIN?LE VÝCHODNEJ KONFERENCIE

Metallurg Magnitogorsk – Ak Bars Kaza? 2:1 PP2 (stav série 1-0)

Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist