Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
05. 06. 2017 ⋅ Marián Masaryk Slováci v KHL 0 komentárov

Bakoš opúšťa Kunlun, nahradí ho v ?om Chipchura!

Jeden z dvojice slovenských útočníkov pôsobiacich v drese nováčika KHL sa vracia do českej extraligy. V čínskom Kunlune ho nahradí jeden z lídrov Slovana v minulej sezóne.

Zlatý strelec sa vracia do Liberca


Dvadsaťsedemročný Martin Bakoš má za sebou premiérový ročník v KHL, v ktorom za Red Star odohral 47 zápasov so ziskom 22 bodov (11+11). Predošlé dve sezóny pôsobil v Liberci, ktorému v roku 2016 pomohol k majstrovskému titulu. V 86. minúte posledného finálového duelu strelil zlatý gól.

„Dohodli sme sa na ročnej zmluve. Ak by však nedostal žiadnu lepšiu ponuku zo zahraničia, radi by sme ho tu mali dlhšie,“ vyhlásil tréner HC Bílí Tigři Filip Pešán na tlačovej besede.

Bakoš prekvapivo chýbal v nominácii Slovenska na tohtoročný svetový šampionát, pričom svoju premiéru na MS zažil vlani. V minulosti hrával štyri roky za Slovan Bratislava, vrátane prvých dvoch v KHL. Vyhral s ním posledný titul v slovenskej extralige v roku 2012.

Bakošov majstrovský gól v českej lige:


Slovan opúšťa niekdajší hráč NHL

Do Pekingu, ktorý sa pred druhou sezónou v KHL výrazne posil?uje, odchádza zo Slovana útočník Kyle Chipchura. Tridsaťjedenročný Kanaďan má za sebou prvý ročník mimo zámoria, v ktorom bol tretím najproduktívnejším hráčom „belasých“ s 29 bodmi (13+16) v 59 dueloch.

Prvý čínsky klub v KHL získal pred svojou druhou sezónou v súťaži už desať hráčov, vrátane niekoľkých hviezd. Sú medzi nimi napríklad Andrej Kosticyn či Geoff Kinrade. Jeho novým trénerom bude skúsený Mike Keenan.

Pamätné góly Chipchuru v drese Slovana:


Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist