Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
14. 08. 2017 ⋅ Marián Masaryk Slováci v KHL 0 komentárov

Slovan ulovil brankársku posilu z NHL!

Tím Slovan Bratislava v pondelok ráno na svojom webe oznámil, že priviedol českého brankára Mareka Mazanca priamo z NHL. Podpísal s ním ročný kontrakt.


Dvadsaťšesťročný rodák z Písku strávil ostatné štyri sezóny v organizácii Nashville Predators, ktorá tento rok postúpila premiérovo až do finále Stanley Cupu. V NHL však za ?u odchytal iba 31 zápasov. Väčšinu času si obliekal dres záložného tímu Milwaukee Admirals v nižšej AHL.

Pred odchodom do zámoria pôsobil Mazanec v Plzni, za ktorú chytával aj v Tipsport extralige. V ročníku 2012/13 sa stal českým majstrom, rok predtým vyhral bronz. V NHL debutoval v sezóne 2013/14 po tom, čo ho Predators draftovali v roku 2012 zo 179. miesta. Získal v nej honor nováčik mesiaca november.

Mazanec bude pri svojej premiére v KHL bojovať o miesto v bránkovisku Slovana s krajanom Jakubom Štěpánkom a slovenským reprezentantom Jaroslavom Janusom. Obaja sa doposiaľ striedali v prípravných zápasoch.

„HC SLOVAN Bratislava víta Mareka Mazanca v Bratislava a verí, že na širokých klziskách bude pokračovať v rovnakých výkonoch ako z čias, keď nastupoval v českej najvyššej súťaži,“ vyhlásil klub v oficiálnom stanovisku na margo Mazanca, ktorý v lete podpísal s Predators ročnú dvojcestnú zmluvu.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist