Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
12. 11. 2017 ⋅ Marián Masaryk Reprezentácia 0 komentárov

Slováci neobhájili Nemecký pohár, Rusku ho vystrieľal Makejev

Slovenskí hokejisti si to v nedeľu rozdali o celkový triumf na Nemeckom pohári v Augsburgzu proti olympijskému výberu Ruska. Obhájiť sa im ho nepodarilo, pretože vďaka štyrom gólom Makejeva prehrali 2:4.

Rusko – SLOVENSKO 4:2 (1:0, 2:2, 1:0)

Góly: 4. Makejev (Naumenkov, Osnovin), 33. Makejev (Chochlačjov, Fiodorov), 39. Makejev (Fiodorov, Osnovin), 59. Makejev (Naumenkov) – 25. Haščák (Bakoš), 26. Ďaloga (Paulovič, Krištof)
Strely: -, Trestné minúty: 10-12


Rusi herne ovládli prvú tretinu, k čomu prispelo rýchle vedenie 1:0. Vybudoval ho vo štvrtej minúte Alexej Makejev. Už o minútu neskôr mohlo byť 2:0, ale Čiliakovi pomohla pri strele Semionova tyčka jeho brány. Ukázal to videozáznam. Oba tímy hrali po jednej presilovej hre, ale skóre sa nemenilo.

Divoká druhá tretina priniesla štyri góly, po dva na každej strane. Rusi v jej úvode doplatili na nedisciplinovanosť a Slováci dvoma gólmi v presilovke piatich proti trom otočili stav za 70 sekúnd. V 25. minúte vyrovnal na 1:1 Marcel Haščák a v 26. minúte poslal obhajcu titulu do vedenia 2:1 Marek Ďaloga. Makejev však ďalšími dvoma gólmi prinavrátil Rusom jednogólový náskok a zavŕšil hetrik. Presadil sa v 33. a 39. minúte.

Slováci sa v tretej tretine snažili vyrovnať stav, ale sami si znížili šance tromi vylúčeniami. To posledné Rusi potrestali v 59., keď Makejev strelil aj ich štvrtý gól v zápase. Slovensko to v závere skúšalo bez brankára, ale gól už nestrelilo. Obhajoba Nemeckého pohára mu tak nevyšla a skončila druhé.


Zostava SLOVENSKA: Čiliak (Laco) – Čereš?ák, Čajkovský (A), Jánošík, Mikuš, Romančík, Gernát, Valach, Ďaloga – Hovorka, Ölvecký (C), Hecl – Bubela, Bakoš, Haščák – Cingel, Marcinko (A), Lamper – Krištof, M. Sukeľ, Paulovič

Zostava Ruska: Košečkin (Samsonov) – Blažijevskij, Provolnev, Rafikov, Jarullin (A), Naumenkov, Ožiganov, Koledov – Kuzmenko, Okulov, Svetlakov – Makejev, Chochlačjov, Fiodorov (A) – Kagarlickij (C), Michejev, Semionov – Šumakov, Osnovin
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist