Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
26. 11. 2017 ⋅ Marián Masaryk Slováci v KHL 0 komentárov

Čajkovský dvojbodový, Hudáček vychytal bod + video

V siedmich sobotných zápasoch KHL sa predstavila dvojica Slovákov. Kým Július Hudáček zaznamenal druhú prehru po sebe, Michal Čajkovský prispel gólom a asistenciou k víťazstvu.

Čajkovský skóroval a prihral na víťazný gól

Michal Čajkovský zaznamenal svoj druhý dvojbodový zápis v sezóne a tretí v KHL. Gólom a asistenciou pomohol Jekaterinburgu zdolať doma Nižný Novgorod 5:1 a ukončiť sériu troch prehier. Torpedo, naopak, prišlo o trojzápasovú víťaznú šnúru. Slovenský obranca bodoval v druhom zápase po sebe, pričom v ?om odohral iba 13 minút a 25 sekúnd. Na konto si pripísal aj štyri strely, tri bodyčeky a jeden blok. Skóre duelu otvoril v 28. minúte a v 34. minúte prihral na víťazný gól Alexejovi Michnovovi. V 25 zápasoch ročníka nazbieral 10 bodov (5+5).


Hudáček vychytal Čerepovcu aspo? bod

Severstaľ dohnal stratu 0:2, ale napokon prehral v Čeľabinsku 2:3 po samostatných nájazdoch. Pri druhej porážke rovnakým výsledkom za tri dni bol opäť Július Hudáček, ktorý chytil 24 striel počas 65 minút hry. V nájazdovej lotérii ho zo štyroch strelcov prekonali Richard Gynge a Vitalij Kravcov. Slovenský brankár si tak zhoršil sezónnu bilanciu na 13-12-3. V predošlých 27 dueloch mal úspešnosť zákrokov na úrovni 92,7 % a priemer 2,02 inkasovaného gólu. Vychytal štyri nuly a zaznamenal jednu asistenciu i menší trest.


Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
J. Hudáček (CER) 24/26
M. Čajkovský (JEK) 13:25 1 1 2 0 0 4 3
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist