Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
27. 02. 2018 ⋅ Marián Masaryk Sumáre 0 komentárov

Slovan stratil náskok a prehral, Hudáček vychytal CSKA!

Slovan Bratislava odohral v utorok po mesačnej prestávke predposledný zápas tejto sezóny, ktorý mu však nevyšiel. Viac sa darilo Júliusovi Hudáčkovi, ktorý vychytal výhru nad CSKA Moskva.

Viťaz Moskovská oblasť – SLOVAN BRATISLAVA 5:2 (0:2, 3:0, 2:1)

Góly: 29. Mozík (Švec-Rogovoj), 30. Dvurečenskij (Vyglazov, Gimajev), 39. Rendulić (Afinogenov, Nikulin)(PP), 59. Švec-Rogovoj (Horák, Rendulić), 60. Horák (Romanov, Makejev)(EN) – 5. Šťastný (Skalický)(OS), 19. Genoway (Réway), 43. Sersen (Hecl, Sádecký)
Strely: 36-19 (14-6, 10-7, 12-6), Trestné minúty: 19-17 (12-4, 7-11, 0-2), Brankári: Samonov - Štěpánek


Slovan už po 63 sekundách hry zle striedal a daroval domácim prvú presilovku. Ubránil sa, ale v piatej minúte hral Viťaz opäť v početnej výhode. Tentoraz ju vybojoval Lazarev, ktorého samostatný únik zastavil Švarný faulom. Už po 10 sekundách však šokoval divákov v Ľadovom paláci v Podoľsku Andrej Šťastný, ktorý vyťažil otvárací gól vo vlastnom oslabení po peknej akcii a prihrávke Skalického. V 8. minúte si zahral prvú presilovku Slovan po tom, čo Afinogenov dostal menší aj osobný trest za úder do hlavy a krku. V samom závere ju mohol využiť Hecl, ale trafil tyčku Samonovovej brány. V 19. však predviedol individuálnu akciu Réway a Colby Genoway efektnou dorážkou zvýšil náskok hostí na 2:0. Na dva góly potrebovali iba šesť striel, kým Štěpánek chytil všetkých 14.

Aj v druhej tretine bol Viťaz strelecky aktívnejší, ale už aj efektívny a troma gólmi otočil stav z 0:2 na 3:2. Stratu zmazal v strede zápasu, keď sa v rozmedzí 43 sekúnd presadili Vojtěch Mozík a Nikita Dvurečenskij. Obrat zavŕšil 72 sekúnd pred koncom tretiny Borna Rendulič, ktorý expresne rýchlo využil presilovú hru. Tesne pred druhou prestávkou sa pobili Réway s Jepišinom a domáci získali ďalšiu presilovku, ktorú si zahrajú v úvode tretej tretiny.


Slovan ubránil oslabenie a v 43. minúte sa mu podarilo vyrovnať stav na 3:3. Sádecký prihral puk spoza brány Michalovi Sersenovi, ktorý presnou strelou z prvej prekonal Samonova. Zakrátko si mohol Viťaz obnoviť náskok v ďalšej presilovke, ale Štěpánek podržal svoj tím. Herná prevaha sa domácim vyplatila a v 59. minúte prelomil nerozhodný stav Arťom Švec-Rogovoj. Slovan v závere odvolal brankára a pokúšal sa vynútiť predĺženie, ale neúspešne. Roman Horák spečatil gólom od prázdnej brány výhru 5:3. Samonov k nej prispel 16 zákrokmi, Štěpánek čelil 36 strelám.

Slovan prehral štvrtý zápas v sérii a zostal predposledný v Západnej konferencii, ale na Viťaz stráca už 11 bodov. Sezónu ukončí vo štvrtok doma proti Minsku.


Zostava SLOVANA: Štěpánek (Sedláček) – Sersen, Meszároš, Réway, Viedenský, Genoway – Després, Černý, Garbutt, Boychuk, Sloboda – Švarný, Bačík, Skalický, Šťastný, Lamper – Hedera, Hecl, Sádecký, Šerbatov

Zostava Viťazu: Samonov (Saprykin) – Mozík, Golovkov, Epišin, Katičev, Voronkov, Romanov, Kožemiakin, Gimajev – Afinogenov (C), Nikulin, Makejev – Rendulič, Horák (A), Pankov, – Lazarev, Siomin, Kopejkin (A) – Dvurečenskij, Švec-Rogovoj, Vvglazov


OSTATNÍ SLOV?CI V AKCII:

Hudáček vyhral na ľade silného CSKA

Slovenský brankár Július Hudáček chytil 30 z 31 striel a doviedol Čerepovec k víťazstvu 4:1 na ľade CSKA Moskva. Bolo mimoriadne dôležité, pretože sa vďaka nemu dostal na posledné postupové miesto o dva body pred deviate Dynamo Moskva. Dvadsaťdeväťročný účastník tohtoročného Zápasu hviezd KHL, ktorý chýbal na ZOH 2018, si vylepšil sezónnu bilanciu na 23-18-5. Severstaľ má rovnaký počet bodov ako siedmy Spartak Moskva v tabuľke Západnej konferencie.

Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist