Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
01. 09. 2018 ⋅ SlovakKHL.sk Slováci v KHL 0 komentárov

Bratislavský Slovan čaká na úvod sezóny trojzápasový výjazd

Hokejisti bratislavského Slovana si to namierili na východ. Novú sezónu Kontinentálnej hokejovej ligy odštartujú na krátkom výjazde.

Prvý ostrý zápas ročníka 2018/19 odohrajú zverenci Vladimíra Országha na ľade Magnitogorska v nedeľu. Úvodné buly je naplánované na 14:00 a favoritom zápasu je domáci klub, ktorý však v príprave nepodával presvedčivé výkony.

Slovan následne pocestuje do Čeľabinska, kde sa od štvrtej popoludní stretne s miestnym Traktorom v utorok. Ani tento tím sa nemôže pochváliť úspešnou prípravou.

Opačným prípadom je Jekaterinburg, ktorý vyhral deväť z desiatich prípravných zápasov a aj tá jediná prehra s Ufou sa zrodila po predĺžení. Na jeho ľade zakončia „belasí“ svoj výjazd vo štvrtok. Duel sa hrá takisto od štvrtej hodiny popoludní.

Po trojzápasovom výjazde sa jediný slovenský zástupca v KHL vráti domov, kde ho bude čakať trojzápasová séria zápasov v Slovnaft Aréne.


Zostava Slovana na úvodnom výjazde sezóny: Marek Čiliak, Jakub Štěpánek, Michal Vojvoda – Michal Sersen, Andrej Meszároš, Éric Gélinas, Adam Jánošík, Nicholas Schaus, Mário Grman , Ivan Švarný. Patrik Bačík, Tomáš Hedera – Rudolf Červený, Chad Rau, Michal ?epík, Patrik Lamper, Mário Lunter, Kyle Chipchura, Matúš Sukeľ, Patrik Virta, Adam Liška, Dávid Buc, Tomáš Hrnka, Marek Sloboda, Eduard Šimun, Jeff Taffe
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist