Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
05. 10. 2018 ⋅ Marián Masaryk Slováci v KHL 0 komentárov

Slovan dnes začína ďalší náročný výjazd. Vydoluje nejaké body?

Bratislavský Slovan štartuje v piatok tretí výjazd v tejto sezóne KHL. Čakajú ho štyria súperi z Východnej konferencie, vrátane momentálne najslabšieho tímu súťaže. Ako sa mu bude dariť?


„Belasí“ zavítajú v piatok do Ufy, o dva dni neskôr navštívia Astanu, v utorok sa predstavia v Novosibirsku a výjazd zakončia vo štvrtok v Omsku. Okrem Novosibirska, ktorý je zatiaľ s odstupom najhorším tímom v lige, ide o súperov z hornej polovice tabuľky Východnej konferencie. Omsk má pritom druhú najlepšiu bilanciu v KHL.

Prvou prekážkou pre Slovan na týžd?ovej ceste bude Ufa, ktorej patrí aktuálne šieste miesto na východe. Prehrala posledné dva zápasy po predošlej sérii štyroch triumfov. Z 13 stretnutí v tomto ročníku vyhrala osem a získala z nich 17 bodov. Na domácom ľade má vyrovnanú bilanciu 3-3.


Slovan prichádza do metropoly Baškirska s trojzápasovou sériou prehier, už druhou v sezóne. Ročník pritom odštartoval štyrmi prehrami po sebe. Momentálne je na samom chvoste Západnej konferencie s ôsmimi bodmi a len tromi výhrami v 13 zápasoch. Dokopy inkasoval už 48-krát, čo je druhý najvyšší počet v lige. Na súperových klziskách vyhral len jeden zo siedmich duelov a získal štyri body zo 14 možných.

Čo sa týka doterajšej vzájomnej bilancie v KHL, mierne navrch má Salavat Julajev. Z 11 súbojov vyhral ruský tím šesť, vrátane všetkých piatich domácich. Slovan ešte v Ufe nezvíťazil, pričom v minulej sezóne tam prehral 3:5. Podarí sa mu tam ukončiť nepriaznivú sériu?

Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist