Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
15. 10. 2018 ⋅ Marián Masaryk Slováci v KHL 0 komentárov

Obranca Slovana sa stal jednou z hviezd týžd?a v KHL!

Špeciálna komisia KHL zverejnila mená štyroch najlepších hráčov uplynulého týžd?a, šiesteho v ročníku 2018/19. Dostal sa medzi nich aj zámorský obranca Slovana Bratislava.

Najlepší útočník: Robert Rosen, Soči
Švédsky útočník strelil tri góly a pridal asistenciu v troch zápasoch, pričom bodoval vo všetkých. Dva góly, vrátane víťazného, zaznamenal proti Nižnému Novgorodu. Do štatistík si zapísal aj tri plusové body, deväť striel na bránu a štyri bloky.

Najlepší brankár: Iľja Konovalov, Jaroslavľ
Konovalov vychytal tri víťazstvá na ľade súperov, dve z nich s čistým kontom. Boli to jeho prvé nuly v KHL, pričom tú premiérovú zaznamenal proti Petrohradu. Celkovo zastavil 97,56 % všetkých striel a v priemere inkasoval iba 0,67 gólu na zápas.

Najlepší obranca: Eric Gelinas, Slovan
Dvadsaťsedemročný Kanaďan nazbieral tri body v troch víťazných zápasoch. Jediným gólom rozhodol duel proti Novosibirsku a vo zvyšných dvoch zaznamenal po asistencii. Taktiež si pripísal na konto dva plusové body a 12 striel na bránu. S deviatimi bodmi (2+7) v 18 zápasoch je tretím najproduktívnejším hráčom Slovan v jeho premiérovej sezóne v KHL. Po Michalovi ?epíkovi je druhým slovanistom, ktorého liga v tomto ročníku ocenila.

Pozri aj:
Hráč Slovana je medzi hviezdami týžd?a

Najlepší nováčik: Alexander Romanov, CSKA
Osemnásťročný obranca zaznamenal asistenciu a plusový bod v dvoch víťazných dueloch. Priemerne v nich odohral 14 minút a 39 sekúnd.

Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist