Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
25. 07. 2011 ⋅ SlovakKHL.sk Slováci v KHL 0 komentárov

O Hossu sa zaujímajú štyri kluby

Agent slovenského útočník Marcela Hossu Vladimír Vůjtek ml. povedal pre Sovietsky Sport, že o niekdajšieho hráča AK Bars Kaza? sa v Kontinentálnej hokejovej lige zaujímajú štyri kluby. „Dúfam, že sa meno nového tímu dozvieme začiatkom týžd?a,“ dodáva.

Otvorene sa hovorí o záujme Hossovho bývalého zamestnávateľa Dinama Rigy, ale aj finalistu ostatného ročníka Atlantu Moskovská oblasť. Záujem priznal aj generálny riaditeľ klubu Andrej Veverko.

„?no, o Marcela Hossu máme záujem. Na druhej strane však musím informovať, že ešte žiadne rozhovory ani konkrétne rokovania neprebehli,“ povedal Veverko.

Do hry pripadá aj návrat do hlavného mesta Lotyšska, no generálny riaditeľ miestneho klubu Normunds Seyeys sa obáva, že dohoda uviazne na podmienkach zmluvy napriek tomu, že by Hossa proti návratu nič nenamietal.

„Nebudem klamať a hovoriť, že záujem nemáme. Celý problém je vo výške jeho zmluvy. Telefonujeme spolu každý týžde?, pretože sa poznáme už dlho. Hovoril som s Hossom a neskrýval fakt, že by sa rád vrátil do Rigy. Opakujem však, že všetko závisí od podmienok zmluvy,“ povedal Seyeys.

Ak by sa dvadsaťdeväťročný krídelník rozhodol pre iný klub ako Rigu, zažil by svoj tretí domov v KHL. V poslednej sezóne odohral za Kaza? 51 duelov, v ktorých zaznamenal 31 bodov za 16 gólov a 15 asistencií. Prvé dve sezóny strávil v Lotyšsku a v ročníku 2009/10 strelil 35 gólov.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist