Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
06. 08. 2011 ⋅ SlovakKHL.sk Slováci v KHL 0 komentárov

Chára získal Zlatý puk, dvaja víťazi aj z KHL

Slovenský obranca Bostonu Bruins Zdeno Chára sa po druhýkrát v kariére stal víťazom ocenenia Zlatý puk, ktoré sa každoročne udeľuje najlepšiemu slovenskému hokejistovi uplynulej sezóny.

Chára sa stal absolútnym víťazom ankety po ročnej prestávke, kedy získal cenu ako víťaz Norris Trophy. Tentokrát si ju prevzal ako víťaz Stanley Cupu, teda podobne, ako vlani Marián Hossa z Chicaga. Okrem toho sa trenčiansky rodák stal aj najlepším obrancom ročníka 2010/11.

Pri vyhlasovaní najlepšieho brankára sa prekvapenie nekonalo a ocenenie získal Jaroslav Halák zo St. Louis Blues. NHL však nemala zastúpenie medzi víťazmi v každej mužskej kategórii. Najlepším útočníkom sa stal Pavol Demitra z Lokomotivu Jaroslavľ. KHL mala zastúpenie aj v kategórii tréner roka, ktorú ovládol Július Šupler.

Z hráčov do 20 rokov získal najviac hlasov Richard Pánik, nádej Tampy Bay Lightning. Rozhodcovskú kategóriu vyhral Peter Ország a najlepšou hokejistkou sa opäť stala brankárka Zuzana Tomčíková.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist