Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
19. 04. 2019 ⋅ Marián Masaryk Správy 0 komentárov

Jekaterinburg predĺžil zmluvu druhému najlepšiemu hráčovi sezóny

Tím Avtomobilist Jekaterinburg vo štvrtok predĺžil spoluprácu s americkým útočníkom Danom Sextonom, ktorý významným spôsobom prispel k najlepšej sezóne od vstupu organizácie do KHL.


Tridsaťjedenročný krídelník bol druhým najlepším strelcom aj druhým najproduktívnejším hráčom tímu v základnej časti s 25 gólmi a 53 bodmi v 61 zápasoch. Vo všetkých troch štatistikách si vytvoril nové osobné maximá. V deviatich dueloch play-off strelil dva góly a pridal šesť asistencií.

Rodák z Minnesoty podpísal s Jekaterinburgom novú ročnú zmluvu. V základnej časti bol aj najlepším útočníkom tímu s 23 plusovými bodmi a ovládol tímové bodovanie v play-off. V KHL už odohral dovedna 271 zápasov so ziskom 80 gólov a 231 bodov.

Účastník posledných dvoch Zápasov hviezd KHL absolvoval aj päť sezón v Nižnekamsku, pričom v tej poslednej bol alternatívnym kapitánom. S reprezentáciou USA získal v roku 2015 bronzovú medailu pri jeho prvej a doposiaľ jedinej účasti na majstrovstvách sveta.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist