Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
14. 10. 2019 ⋅ SlovakKHL.sk Správy 0 komentárov

Bakoš sa dostal medzi hráčov týžd?a

Špeciálna komisia KHL v pondelok vyhlásila najlepších hráčov šiesteho týžd?a sezóny 2019/20. Tentoraz sa medzi nich dostal aj slovenský hokejista.

Bol ním Martin Bakoš z Vladivostoku, ktorý bol vyhlásený za najlepšieho útočníka. K výhram Admiralu v troch minulotýžd?ových dueloch pomohol piatimi bodmi za tri góly a dve asistencie. Skóroval v každom zápase a dva duely dokonca rozhodol – jeden gólom, jeden nájazdom.

Pozri aj: Bakoš má výbornú formu. Ťaží z toho aj Admiral

Najlepším brankárom sa stal Edward Pasquale z Barysu, ktorý oba svoje štarty pretavil na víťazstvá na ľadoch súperov. Kanadský gólman pritom kryl 98,39 % striel a v piatok proti Sibiru vychytal čisté konto.

Mikko Lehkonen z Jokeritu bol vyhlásený za najlepšieho obrancu týžd?a. Jeho tím vyhral tri zápasy z troch, pričom Fín strelil dva góly, vrátane jedného víťazného. V nedeľu tiež premenil rozhodujúci samostatný nájazd.

Najlepším nováčikom sa stal obranca Daniil Misyul z Lokomotivu, ktorý sa tešil z výhry v dvoch z troch duelov. Pripísal si pritom aj gól, ktorým rozhodol o nedeľnej výhre nad Kunlunom. Zaznamenal aj tri bodyčeky a dva bloky.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist