Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
20. 10. 2019 ⋅ SlovakKHL.sk Slováci v KHL 0 komentárov

Bakoš už atakuje prvú dvadsiatku bodovania KHL

Výborné výkony z posledných týžd?ov a trojbodová sobota vystrelili Martina Bakoša nie len do čela slovenského bodovania. Útočník Vladivostoku sa prepracovával stále vyššie aj v bodovaní KHL.

Momentálne má Bakoš na konte 14 bodov, keď si v 18 stretnutiach pripísal šesť gólov a osem asistencií. V jeho tíme nie je nikto produktívnejší a nikto nestrelil ani viac gólov.

Pri pohľade na ligové bodovanie zistíme, že rodákovi zo Spišskej Novej Vsi patrí už 24. pozícia, pričom len 21 hráčov získalo viac bodov. Stačí málo, aby atakoval aj prvú desiatku – na jedenásteho Sergeja Plotnikova stráca len dva body.

Lídrom Kontinentálnej hokejovej ligy je Vadim Šipačov z Dynama Moskva, ktorý v 20 zápasoch nazbieral 22 bodov za sedem gólov a 15 asistencií. Lepší bodový priemer má Kirill Kaprizov z moskovského CSKA, ktorý zaznamenal 21 bodov (12+9) v 19 stretnutiach.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist