Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
15. 11. 2019 ⋅ Marián Masaryk Slováci v KHL 0 komentárov

Bakoš žiaril. Ku dvom gólom pridal dva úspešné nájazdy!

Slovenský útočník Vladivostoka Martin Bakoš vstupoval do piatkového zápasu proti Jokeritu so šesťzápasovými streleckými suchotami. Ukončil ich dvoma gólmi, ku ktorým pridal dva úspešné nájazdy a zariadil domáci triumf 3:2 nad Helsinkami.


Dvadsaťdeväťročný krídelník dvakrát dohnal jednogólovú stratu Admiralu pri nerovnovážnom počte hráčov na ľade. Najskôr v 13. minúte vyrovnal stav duelu na 1:1 vo vlastnom oslabení a v 38. minúte strelil druhý vyrovnávajúci gól v presilovke. Na oba mu prihral Markus Ljungh.

Slovák žiaril aj v samostatných nájazdoch. V tretej sérii prvýkrát prekonal Anttiho Niemiho a vyrovnal stav na 1:1. V šiestej sérii za stavu 2:2 svoj druhý nájazd nepremenil, ale v ôsmej sérii opäť skóroval a rozhodol o triumfe 3:2.

Bakoš si rozšíril konto na 8 gólov a 19 bodov v 25 zápasoch sezóny. Bodoval v treťom stretnutí v rade a pripísal si prvý viacgólový výkon v ročníku. Je najproduktívnejším hráčom tímu aj Slovákom v KHL. O jeden gól predbehol Adama Lišku a je aj na čele slovenských strelcov.

Rodák zo Spišskej Novej Vsi odohral proti Jokeritu 22 minút a 5 sekúnd ako najvyťažovanejší útočník zápasu. Taktiež bol najaktívnejším strelcom duelu so siedmimi pokusmi. Zaznamenal aj plusový bod a jeden blok.

Admiral si najmä vďaka Bakošovi predĺžil víťaznú sériu na tri zápasy a udržal sa na postupovom ôsmom mieste vo Východnej konferencii. Na tretí pokus sa Bakošovi podarilo otvoriť si strelecký i bodový účet proti fínskemu klubu.


Výsledok:

Admiral Vladivostok – Jokerit Helsinki 3:2 SN (1:1, 1:1, 0:0, 0:0)
Góly: 13. Bakoš (Ljungh)(OS), 38. Bakoš (Ljungh)(PP), rozh. SN Bakoš – 10. Oksanen (Lehtonen, Pihlström), 26. Lepistö (Haapala)
Slovák v akcii: M. Bakoš (VLA) – 2+0, 2/3 SN, 7 s., 1 bl., 22:05, 0 TM
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist