Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
05. 11. 2020 ⋅ SlovakKHL.sk Správy 0 komentárov

Lokomotiv sa vrátil na víťaznú koľaj a skvelá forma pokračuje

Po ďalšom týždni prichádza čas na to, aby sme sa pozreli na aktuálne formy tímov KHL. Opäť sa top formou môže pochváliť Lokomotiv, ktorý sa po ukončení dlhej víťaznej série vrátil na víťaznú koľaj.

Jaroslavľ po tesnej prehre zaknihoval ďalšie dve výhry, a tak z posledných 12 zápasov získal 23 z 24 možných bodov. S 34 bodmi je tretím tímom Západnej konferencie. Zo všetkých tímov ligy má však na konte viac bodov len CSKA (36 bodov), ktoré však odohralo o jeden zápas viac.

Osem bodov z desiatich si z posledných piatich duelov odniesli štyri tímy – Víťaz Podoľsk, Sibir Novosibirsk, líder Východnej konferencie Ak Bars Kaza? (34 bodov) a Traktor Čeľabinsk, ktorý naposledy prišiel o štvorzápasovú sériu výhier.

70 percent bodov získali z posledných piatich zápasov Nižnij Novgorod, Spartak Moskva a CSKA Moskva. Najdlhšiu víťaznú sériu momentálne ťahajú Podoľsk, Kaza? a Ufa – trojzápasovú.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist