Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
21. 07. 2021 ⋅ SlovakKHL.sk Správy 0 komentárov

CSKA si upísalo obrancu z NHL. Ukradne tímu NHL aj útočnú hviezdu?

Najlepší nováčik minulej sezóny NHL, útočník Minnesoty Kirill Kaprizov, dostal ako potenciálny obmedzený voľný hráč ponuku na zmluvu od tímu CSKA Moskva z KHL. Informuje o tom Pierre LeBrun z The Athletic.

Wild sú si vraj vedomí tejto situácie a aj dva mesiace pred otvorením tréningových kempov veria, že si hviezdneho Rusa udržia. Generálny manažér Bill Guerin pritom už skôr počas mesiaca poprel špekulácie, že sa rokovania o novej zmluve prerušili.

Kaprizov a Wild sa podľa špekulácií nevedia dohodnúť na dĺžke zmluvy. Tím ponúkol hráčovi osemročný kontrakt, no on uprednost?uje trojročný, aby mohol byť skôr v pozícii neobmedzeného voľného hráča.

Minnesota draftovala Kaprizova v roku 2015 z celkového 135. miesta. Pred príchodom do Severnej Ameriky strávil päť sezón v KHL, vrátane troch v CSKA. V prvej sezóne v NHL vyprodukoval 51 bodov v 55 stretnutiach.

Moskovský klub medzitým jednu zmluvu s hráčom NHL aj podpísal. V utorok sa dohodol na spolupráci s obrancom Nikitom Nesterovom, ktorý naposledy hrával za Calgary Flames. V 38 zápasoch zaznamenal štyri asistencie.

Dvadsaťosemročný rodák z Čeľabinska pred odchodom do zámoria pôsobil tri sezóny v CSKA.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist