Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
16. 09. 2011 ⋅ SlovakKHL.sk Sumáre 0 komentárov

Stehlík pomohol gólom k výhre, LEV nestačil na Jugru

V piatok sa do bodovania zapísali dvaja Slováci. Richard Stehlík gólom pomohol k výhre Ufy a Martin Cibák asistoval pri jedinom góle svojho tímu. V akcii sme videli aj HC LEV Poprad, ktorý podľahol Jugre.

Slovenský obranca Richard Stehlík sa aj v druhom zápase v drese Ufy presadil strelecky, aby klubu pomohol k druhému víťazstvu v sezóne. Salavat v domácom prostredí zdolal Kaza? pomerom 5:4, keď víťazný gól vsietil v 57. minúte Svitov. Hosťom sa podarilo trikrát vyrovnať a domácemu tímu robili problémy. Ersberg musel čeliť 35 strelám. Stehlík odohral 20 a pol minúty.

Asistenciu si na svoje konto pripísal Martin Cibák, ktorý pomohol Pestushkovi k čestnému úspechu Nižnekamsku v zápase na ľade Jekaterinburgu. Domáci tím vyhral pomerom 3:1, keď sa dvakrát presadil Strelsov a víťazný gól zaknihoval Abdulin. Cibák odohral necelých 18 minút a zaznamenal tri strelecké pokusy. Jeho tím je po dvoch dueloch stále bez bodu.

O tretej sa odohrali aj ďalšie dva duely. Omsk vyhral v Astane 5:4 po samostatných nájazdoch a Magnitogorsk pohodlne zdolal Čeľabinsk 5:1. Prvý duel rozhodol Alexander Perezhogin a v druhom sa hetrikom blysol Sergej Mozyakin.

Minsk vo svojom treťom zápase sezóny poznal prvýkrát trpkosť prehry. Rozhodlo o tom úvodných 11 minút, počas ktorých si Novgorod vybudoval trojgólový náskok. Odvtedy už brankári neinkasovali. Hosťujúci Koval zlikvidoval 24 striel. V bráne Minsku stál najskôr Lalande, ktorého po treťom inkasovanom góle vystriedal Mezin.

Popradský klub odohral svoj druhý zápas sezóny, opäť na domácom ľade. Jeho súperom bola Jugra, ktorá v prvých dvoch zápasoch nezískala ani jeden bod. Proti nováčikovi súťaže sa však tešila z prvej výhry. Brankár Biryukov však mohol byť trochu smutný. Zaznamenal 34 zákrokov a bol blízko k shutoutu. O nulu ho obral Tomáš Netík, tri sekundy pred koncom. Prvý gól zápasu strelil Belyayev v druhej tretine, v ktorej bol hosťujúci celok ako v jedinej strelecky aktívnejší. Jugre však vyšla gólovo vyšla aj tretia tretina, v ktorej Magogin počas presilovky zvýšil na 2:0 a vzápätí Dubu prekonal aj Emeleyev. HC LEV prehral 1:3 a na svoje prvé víťazstvo si musí ešte počkať. Najbližšie ho čaká zápas v Petrohrade. Dočká sa ho už v pondelok?

Slováci v akcii:
M. Cibák (NIŽ) 17:45, 0+1, 3 strely, 2 TM
R. Stehlík (UFA) 20:32, 1+0, 1 strela
J. Obšut (MIN) 22:06, 5 striel
Ľ. Bartečko (LEV) 18:32, 1 strela
R. Huna (LEV) 17:34, 1 strela
J. Mikuš (LEV) 17:28, 3 strely, 2 TM
L. Nagy (LEV) 18:09, 6 striel
P. Olvecký (LEV) 15:31, 2 strely
R. Špirko (LEV) 14:58, 3 strely
M. Štrbák (LEV) 18:28, 1 strela
V. Mihalik (LEV) 19:29, 1 strela
B. Mezei (LEV) 19:14
T. Starosta (JUG) 21:53, 1 strela, 2 TM
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist