Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
17. 09. 2011 ⋅ SlovakKHL.sk Správy 0 komentárov

Jašin by mohol hrávať za Čechov

Hviezdny ruský útočník Alexej Jašin je stále bez zamestnávateľa, no verí, že čoskoro sa jeho meno dozvie. Denník Sport-Express navyše priniesol informáciu, že ponúknuť mu zmluvu je pripravený klub z moskovskej oblasti.

Klub Viťaz Čechov je údajne pripravený ponúknuť tridsaťsedemročnému veteránovi jednoročnú zmluvu, ktorá by mu v nasledujúcej sezóne vyniesla okolo jedného milióna dolárov. Hráčov agent Mark Gandler priznal, že je otvorený akýmkoľvek rokovaniam, no pre tlač nechcel ich priebeh komentovať, kým nedôjde k nejakej dohode.

Jašin, ktorý vlani nastupoval v drese SKA Petrohrad, sa medzitým v Spojených štátoch amerických neúnavne pripravuje na novú sezónu a verí, že čoskoro sa situácia okolo hľadania nového angažmán uzavrie.

„Často som hovoril, že KHL sa vyvíja rýchlo, takže každý klub v tejto lige je pre m?a zaujímavý. Môj agent teraz na tom pracuje, ale nemáme sa kam ponáhľať. Mojim súčasným cieľom je príprava na novú sezónu. Každý de? trénujem dve hodiny na ľade haly na predmestí New Yorku. Myslím však, že čoskoro spoznáme môjho nového zamestnávateľa,“ povedal Jašin.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist