Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka

Gajan zažiaril v súboji slovenských brankárov. Latkóczy vychytal čisté konto

Ako sa darilo početnej skupine mladých Slovákov v USHL a NCAA v noci z piatka na sobotu?

USHL

Adam Gajan sa stal prvou hviezdou zápasu, v ktorom s 35 zákrokmi položil základy výhry Green bay 5:1 nad Muskegonom. Libor Nemec k nej prispel asistenciou. V bráne Lumberjacks stál Šach Gadžijev, ktorý striedal v 46. minúte po tom, čo inkasoval päť gólov z 27 striel.

Peter Císar zaznamenal asistenciu a plusový bod pri výhre Farga 4:0 nad Omahou. Daniel Jencko nebodoval a nepremenil svoj nájazd pri výhre Youngstownu 2:1 po nájazdoch nad Chicagom. Theo Kiss si pripísal plusový bod pri výhre Des Moines 2:1 nad Cedar Rapids.

NCAA

Šimon Latkóczy zneškodnil všetkých 24 striel, aby s druhým čistým kontom v sezóne doviedol Omahu k výhre 3:0 nad Colorado College. Artur Turanský si pripísal mínusový bod a menší trest za podrazenie pri prehre Miami 3:4 po nájazdoch s Denverom.

Ján Lašák nebodoval pri výhre St. Lawrence 4:3 nad Colgate, Maxim Štrbák pri prehre Michigan State 2:6 s Ohio State. Šimon Jellúš nebodoval pri prehre Vermontu 1:7 s Boston College. Do brány víťazného mužstva sa na 10 a pol minúty postavil aj Ján Korec, ktorý zastavil všetky tri strely, ktorým čelil.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist