Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka

Molnár zahviezdil, napodobnil ho Petrovský. Repčík potvrdil skvelú streleckú formu! + video

V sobotu boli v akcii aj Slováci v juniorskej CHL. Ako sa im darilo?

OHL

Ondrej Molnár sa stal druhou hviezdou zápasu, v ktorom svojím 16. gólom v sezóne vyrovnal stav a následne prihrával na víťazný gól, aby mal po 54 zápasoch na konte 43 bodov. Pri výhre Erie 3:2 nad Guelphom bodoval aj Martin Mišiak, ktorý raz asistoval. Molnár zaznamenal aj tri plusové body a menší trest za hrubosť, Mišiak dva plusové body. V bráne súpera stál Damian Slávik. Inkasoval tri góly z 34 striel.


Bilanciu 1+1 dosiahol ešte jeden Slovák v OHL. Servác Petrovský strelil svoj 14. gól v sezóne v oslabení a pridal asistenciu, aby pomohol k výhre Owen Sound 6:3 nad Windsorom. Dvojbodový bol v druhom zápase po sebe. V doterajších 46 zápasoch nazbieral 44 bodov.

Jakub Chromiak si pripísal plusový bod a tešil sa z výhry Kingstonu 8:1 nad Niagarou.

QMJHL

Peter Repčík strelil svoj 26. gól v sezóne, aby prispel Drummondvillu k výhre 9:2 nad Saint John. Skóroval v treťom zápase po sebe a šiestom z posledných siedmich. Po 42 dueloch sezóny má na konte dokopy 51 bodov.

Repčíkov gól začína v čase 0:52:

Ondrej Maruna zaznamenal asistenciu a plusový bod, ale jeho Charlottetown podľahol Monctonu 3:4 po predĺžení. Bodoval v treťom zápase z posledných štyroch po ukončení dlhých bodových suchôt. František Dej zaregistroval „plusku“ a menší trest za krosček pri výhre Sherbrooke 6:0 nad Val-d’Or.

WHL

Vancouver vyhral 7:1 nad Kamloops, ale Samuel Honzek si nepripísal ani jeden bod. Jozef Viliam Kmec zaznamenal plusový bod pri výhre Prince George 6:5 po nájazdoch nad Kelownou.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist