Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka

Dvorský si natiahol sériu a bol viacbodový. Z gólov sa tešili aj ďalší traja Slováci! + video

V noci z piatka na sobotu boli v akcii aj slovenskí mladíci v CHL. Ako sa im darilo?

OHL

Dalibor Dvorský strelil svoj 33. gól v sezóne a pridal 33. asistenciu, aby bodoval v piatom zápase po sebe a tešil sa z výhry Sudbury 10:3 nad Sarniou. Pripísa si aj „plusku“.


Servác Petrovský svojím 16. gólom v sezóne vynútil predĺženie, ale jeho Owen Sound nakoniec prehral s Guelphom 2:3 po nájazdoch. V nich slovenský útočník neuspel. Z duelu si odniesol aj plusový bod.

Ondrej Molnár si pripísal asistenciu a menší trest za podrazenie pri výhre Erie 5:3 nad Kingstonom. Martin Mišiak bol vylúčený za zdržovanie hry, Jakub Chromiak nebodoval. Filip Mešár zaznamenal dva mínusové body pri výhre Kitcheneru 4:3 po predĺžení nad Londonom.

QMJHL

V QMJHL sa stretli dvaja Slováci. Peter Repčík zaknihoval „mínusku“ a tešil sa z výhry Drummondvillu 8:2 nad Charlottetownom, v drese ktorého Ondrej Maruna nebodoval. František Dej zaznamenal menší trest za narazenie pri výhre Sherbrooke 3:2 po predĺžení nad Shawiniganom.

WHL

Andrej Tomašec si ukončil 16-zápasové bodové suchoty druhým gólom v sezóne, ktorým však prehru Edmontonu 4:7 s Medicine Hat neodvrátil.

Z ôsmeho gólu v sezóne sa tešil Jozef Viliam Kmec, ktorý zaznamenal aj dva mínusové body pri prehre Prince George 4:5 po predĺžení so Spokane. Samuel Honzek si pripísal dve trestné minúty za držanie pri prehre Vancouveru 3:4 po predĺžení s Kelownou.

Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist