Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka

Dvorský aj Molnár si natiahli úctyhodné gólové i bodové série, skóroval aj Repčík + video

Ako sa darilo slovenským mladíkom v CHL a USHL v nedeľu?

OHL

Servác Petrovský zaznamenal dve asistencie a tešil sa z výhry Owen Sound 7:6 po nájazdoch nad Erie. Ondrej Molnár strelil svoj 19. gól v sezóne, ale nepremenil nájazd. Skóroval v treťom zápase po sebe, bodoval v štvrtom. On aj Martin Mišiak si pripísali aj po mínusovom bode.

Dalibor Dvorský strelil svoj 38. gól v sezóne , ale pripísal si aj „mínusku“ a jeho Sudbury prehralo s North Bay 2:4. Veľká slovenská nádej skórovala v piatom zápase po sebe a jej bodová séria trvá už deväť zápasov.


Jakub Chromiak zaznamenal dva plusové body pri výhre Kingstonu 4:1 nad Sarniou. Alex Čajkovič pri návrate do akcie nebodoval.

QMJHL

Peter Repčík strelil svoj 27. gól v sezóne, aby pomohol Drummondvillu k hladkej výhre 7:0 nad Victoriaville. Pripísal si aj dva plusové body a menší trest za hrubosť. Ondrej Maruna nebodoval v siedmom zápase po sebe pri prehre Charlottetownu 2:5 s Acadie-Bathurst.

USHL

Šach Gadžijev inkasoval štyri góly z 12 striel a už v 13. minúte striedal. Jeho Muskegon nakoniec prehral s Youngstownom 4:7.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist