Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka

Gadžijev a Urban pomohli k výhram, Nemec opäť skóroval. Tím Slováka hral celonárodné finále

V sobotu vyvrcholila sezóna v NCAA i základná časť v USHL. Dotýkalo sa to aj mladých slovenských hráčov.

USHL

Libor Nemec strelil svoj 27. gól v sezóne, ale nepremenil samostatný nájazd a Green Bay podľahlo Madisonu 2:3. Nemec si pripísal aj dva plusové body a Adam Gajan urobil 27 zákrokov. V nájazdoch kapituloval dvakrát.

Šach Gadžijev kryl 14 striel pri výhre Muskegonu 4:1 nad Chicagom a Samuel Urban zastavil všetkých 20 striel predtým, ako ho v tretej tretine nahradil v bráne Dylan Silverstein. Sioux City zdolalo Lincoln 7:2 a Max Ferkodič si natiahol bodové suchoty na 15 zápasov. Pripísal si jeden mínusový bod.

Daniel Jenčko nebodoval v šiestom zápase po sebe, ale pripísal si „plusku“ pri výhre Youngstownu 4:3 nad USA. Adam Žlnka nepremenil svoj nájazd, ale Des Moines nakoniec zdolalo Waterloo 5:4. Slovenský útočník si pripísal „mínusku“. Peter Císar nebodoval v siedmom zápase po sebe a z prehry Farga 1:8 so Sioux Falls si odniesol až tri mínusové body.

NCAA

Celonárodný titul v NCAA získala Denverská univerzita, ktorá vďaka gólom Jareda Wrighta a Riegera Lorenza a 35 zákrokom Matta Davisa zdolala vo finále Frozen Four Bostonskú vysokú školu, v ktorej tíme pôsobí aj slovenský brankár Ján Korec.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist