Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
04. 12. 2012 ⋅ Marek Kantorík Sumáre 0 komentárov

Slovan ukončil trip prehrou na ľade CSKA

Pozornosť fanúšikov KHL sa v utorok upriamila na súboj medzi moskovským CSKA a bratislavským Slovanom. V zaujímavom stretnutí nakoniec zvíťazilo ruské mužstvo 4:1.

Tréner Slovana Rostislav Čada urobil pred zápasom viacero zmien v zostave, ale v bránkovisku sa opäť objavil Jaroslav Janus. Ten v úvodných minútach čelil niekoľkým nebezpečným strelám a v piatej minúte inkasoval. Domáce CSKA sa ujalo vedenia zásluhou kapitána Alexa Radulova, ktorý skóroval blafákom pomedzi nohy. Slávny ruský klub bol naďalej aktívny a Slovanisti sa k prvej šanci dostali až po desiatej minúte. V zvyšnom priebehu prvého dejstva sa hostia dvakrát ubránili v početnej nevýhode.

V úvode druhej tretiny mohol náskok domácich zvýšiť Sergejev, ale proti bol skvelý Janus. Pozornosť talentovaného gólmana vyskúšal aj Grabovskij. V 29. minúte sa neujala ani Riazanského tvrdá strela a následné dorážky. O chvíľu neskôr hrala Bratislava presilovú hru, v ktorej Vondrka strelil vyrovnávajúci gól. Po skvelom priťuknutí od Sigaleta našiel medzeru medzi ramenom a žŕdkou Bryzgalovej bránky. Domácich evidentne gól zaskočil a dlho sa nevedeli spamätať. V závere časti pohrozil Davis, ale Sigalet mu poslednej chvíli šikovne vypichol puk.

V 44. minúte minul Sekera ľavý roh domácej bránky a z protiútoku neuspel Grabovskij. CSKA uzavrelo Slovan v jeho obrannej tretine a nováčik KHL dlho tlaku neodolal. Sprukts našiel dieru v hosťujúcej obrane, ale Janus ešte tento pokus zlikvidoval. Po prihrávke spoza neho sa však do listiny strelcov zapísal Žarkov. V 49. minúte sa Dacjuk nedal po vyhratom vhadzovaním odstaviť od puku a zadovkou našiel voľného Grabovského, ktorý zvýšil už na 3:1. Kontaktný gól mohol tri minúty pred koncom streliť Kukumberg, ale strela spoza hráča neskončila za Bryzgalovým chrbtom. Bodku za zápasom dal minútu pred koncom Rylov.

Bratislavské mužstvo sa z náročného štvorzápasového tripu vracia so ziskom troch bodov za víťazstvo nad Novosibirskom (2:1). Najbližší duel odohrá Slovan na svojom ľade v sobotu 8. decembra proti pražskému Levu.
reklama
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Slovan Bratislava v KHL
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist