Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
27. 12. 2012 ⋅ Marek Kantorík Sumáre 0 komentárov

Slováci pomohli k výhre Spartaka, Laco prehral

Vo štvrtok sa v Kontinentálnej hokejovej lige odohrali štyri stretnutia, v ktorých boli až trikrát úspešní hostia. Česť domácich zachránil iba Minsk. Zo Slovákov bodovali Obšut, Ružička a Radivojevič, ktorí prispeli k výhre Spartaka.

Žukov rozhodol v nájazdoch o výhre Spartaka, ktorý zdolal Čechov na jeho ľade 4:3. Moskovčania v zápase ani raz neviedli a dokonca museli dohá?ať dvojgólovú stratu. Junkov, Štefan Ružička a Bodrov sa presadili strelecky a brankár Borisov urobil 28 zákrokov. Zo Slovákov bodovali aj obranca Jaroslav Obšut (24:39), ktorý si po zhruba dvoch rokoch znova obliekol dres Spartaka, a útočník Branko Radivojevič. Obaja zaznamenali po jednej asistencii. Belousov, Badjukov a Koroľjuk sa postarali o góly Viťaza, ktorý prehral štvrtý raz v rade.

Platt, Stas a Laine prekonali Jána Laca trikrát v úvodných 21 minútach zápasu, aby rozhodli o víťazstve minského Dinama nad doneckým Donbassom v pomere 3:1. Haugen prišiel o čisté konto v závere stretnutia, keď ho v 59. minúte prekonal v presilovej hre Fedotenko. Inak chytil 25 striel. Laco si pripísal 20 úspešných zákrokov. Obranca Peter Podhradský nebodoval a na ľade strávil 21 a pol minúty.

Z víťazstva sa netešil ani útočník Nižnekamska Martin Cibák. Neftechimik nestačil v domácom prostredí na Kaza? (2:3 PP). Minútu pred koncom nadstaveného času rozhodol o víťazstve Kazane Medvedev, ktorý otvoril aj skóre duelu. Nikulin sa tiež zapísal medzi strelcov a Barulin zneškodnil 29 striel vrátane jednej z hokejky Cibáka. Ten odohral 18 minút a 45 sekúnd, ďalšie dve strávil na trestnej lavici. Milovzorov a Chochrjakov dosiahli góly domácich.

Riga zvládla duel v Čerepovci a za výhru 4:2 si odnáša cenné tri body. Dzerins strelil v 56. minúte víťazný gól, Ankipans, Sotnieks a Giroux (prázdna brána) pridali ostatné presné zásahy lotyšského celku. Na skvele chytajúceho gólmana Dinama, Tellqvista (34 zákrokov), našiel recept iba Kazionov, ktorý zaknihoval oba góly Severstaľu. Košečkin kryl 16 striel.

Slováci v akcii:

Š. Ružička (SPA) 19:58, 1+0, 3 S, 2 TM
J. Obšut (SPA) 24:39, 0+1, 2 S
B. Radivojevič (SPA) 0+1, 6 S
P. Podhradský (DON) 21:28
J. Laco (DON) 24/25
M. Cibák (NIŽ) 18:45, 1 S, 2 TM
reklama
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Slovan Bratislava v KHL
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist