Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
05. 01. 2013 ⋅ SlovakKHL.sk Sumáre 0 komentárov

Záborský trojbodový, Starosta asistoval

V sobotu sa odohrali štyri stretnutia, v ktorých vyhrali Chabarovsk, Omsk, Jugra a Kaza?. Tomáš Záborský ukončil streleckú smolu a k výhre Avangardu prispel až troma bodmi. Tomáš Starosta asistoval, Kristián Kudroč i Ivan Baranka prehrali.

Záborský prispel troma bodmi k výhre Omska

Kanonierovi Tomášovi Záborskému sa v poslednom období nedarí podľa jeho predstáv a hoci v sobotu skóroval na ľade Novosibirska, do streleckej listiny sa zapísal iba druhýkrát v ostatných desiatich súbojoch. Sibírske derby nakoniec vyhral Avangard 3:1 a Záborský zaknihoval aj dve asistencie. Najlepšieho strelca tímu, Perežogina, ktorý vynechal zápas pre zranenie, zastúpil Volkov, ktorý si pripísal dva presné zásahy vrátane víťazného v 24. minúte. Ramo zlikvidoval 34 striel a prekonať ho dokázal iba Fjodorov za stavu 0:3. Záborský odohral viac ako 17 minút. V domácom drese sa predstavil obranca Kristián Kudroč, ktorý hral necelých osemnásť minút.

Starosta asistoval pri výhre Jugry

Domáci Novokuzneck vyhrával nad Jugrou 4:2 v 28. minúte a dvojgólový náskok si držal až do 35. minúty, kedy strelil kontaktný gól Demagin. V závere druhej časti vyrovnal Ibragimov a o víťazstve Jugry rozhodol tri sekundy pred koncom predĺženia Magogin. Bočarov a Pepeljajev strelili prvé dva góly hostí, v bráne ktorých stál Masalskis (30 zákrokov). Kľjučnikov urobil 29 zásahov a chytil aj jednu strelu obrancu Tomáša Starostu, ktorý si svoje štatistiky obohatil o jednu asistenciu počas zhruba 24 minút strávených na ľadovej ploche.

Chabarovsk zdolal Astanu, Kaza? deklasovala Ufu

Rovnaký výsledok sa zrodil aj v zápase medzi Chabarovskom a Astanou. Úspešnejší boli hráči domáceho Amuru, ktorí mali skvelý vstup do duelu a v 17. minúte vyhrávali už 3:0 zásluhou gólov Orlova, Fisenka a Lindgrena. Gusev pridal štvrtý presný zásah a víťazný si pripísal Tarasov v polovici stretnutia. Kuznecov zneškodnil 25 striel. Dawes, Savčenko, Žauilauov a M?atsjan sa postarali o góly Astany.

V poslednom dueli zvíťazila Kaza? vysoko 9:2 nad Ufou. Víťazný gól strelil v dvanástej minúte Kornejev. Kapanen a Darzins dosiahli po dva presné zásahy, kým Tereščenko štyrikrát asistoval. Pesonen, Morozov, Petrov a Zaripov pridali ďalšie góly baškirského tímu, ktorý využil štyri presilové hry a vyhral štvrtý duel v rade. Blaťák a Svitov prekonali Barulina, ale posledný gól inkasoval Garipov, ktorý chytal od 49. minúty, z hokejky Pihlstroma. Obranca Ivan Baranka z Ufy odohral 22 minút a 12 sekúnd.

Slováci v akcii:
K. Kudroč (SIB) 17:51, 3 S, 4 TM
T. Záborský (OMS) 1+2, 2 S
T. Starosta (JUG) 20:28, 1 S
I. Baranka (UFA) 22:12, 2 S
reklama
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Slovan Bratislava v KHL
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist