Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
17. 02. 2013 ⋅ Marek Kantorík Správy 0 komentárov

Minsk, Atlant alebo Donbass. Kto si zahrá v play-off?

V posledný pracovný de? aktuálneho týžd?a si účasť v bojoch o Gagarinov pohár zaistili HC Lev Praha a Neftechimik Nižnekamsk, čím sa takmer kompletne zaplnil počet postupujúcich mužstiev. Jedna miestenka však stále ostáva voľná a v nedeľu o ?u zabojujú až tri celky – Minsk, Atlant a Donbass.

Pred záverečným hracím d?om dlhodobej časti sezóny má najlepšiu východiskovú pozíciu na účasť v play-off Dinamo Minsk, ktorému patrí ôsma pozícia so ziskom 71 bodov. O 15. hodine privíta na svojom ľade Ufu, s ktorou v úvode ročníka prehralo 3:6.

Deviata pozícia patrí Atlantu, ktorý má formu ako hrom. Podmoskovský klub, ktorý v sezóne prehral šesť i deväť stretnutí za sebou, vyhral osemkrát v ostatných desiatich zápasoch, pričom celkovo zaznamenal 24 bodov. Základnú časť ukončí domácim súbojom proti Novokuznecku (14.00).

Šancu postúpiť do play-off má aj Donbass Doneck, ktorý trénuje Július Šupler. Nováčik KHL prehral posledné dva duely proti CSKA i Slovanu, no v oboch získal aspo? jeden bod za remízu v riadnom hracom čase. Dnes narazí na pražský Lev (o 16.30), ktorý zaznamenal päť výhier v rade a v piatok zdolal Spartak 2:0. Pripome?me, že dres ukrajinského tímu oblieka aj trojica Slovákov – Ján Laco, Peter Podhradský a Tomáš Matoušek.

Kto sa podľa vás bude radovať z postupu do play-off?
reklama
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Slovan Bratislava v KHL
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist