Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
19. 02. 2013 ⋅ SlovakKHL.sk Správy 0 komentárov

Štěpánek sa Sta?u ani zvyšku CSKA neobáva

Brankár HC Lev Praha Jakub Štěpánek uznáva, že moskovské CSKA sa v tomto ročníku výrazne zlepšilo, no myslí si, že pre jeho tím je to hrateľný súper v prvom kole play-off.

„V tejto sezóne sú omnoho silnejší ako v tých dvoch predošlých. Síce tam majú (Alexa) Radulova, ale myslím si, že keď budeme hrať dobre, tak je to stále hrateľný súper. Keď budeme hrať dobre v obrane a brankár dobré zachytá, tak si myslím, že je veľká šance cez nich prejsť,“ povedal Štěpánek pre oficiálnu stránku tímu.

Lev nastúpi aj proti brankárovi s najnižším počtom inkasovaných gólov v sezóne. Je ním Slovák Rastislav Sta?a, ktorý patrí k oporám „armádneho klubu“. Jeho český kolega sa ho však príliš neobáva a verí, že pre jeho tím môže byť výhodou, že v bráne súpera bude práve on.

„Osobne ho veľmi nepoznám, iba sme sa trebárs pozdravili. Má veľmi dobrú sezónu, veľmi dobré čísla. Play-off je ale o niečom inom a tlak na brankárov je ešte väčší ako v základnej časti. Navyše, bude hrať proti hráčom, ktorých pozná napríklad zo slovenskej reprezentácie. Na jednu stranu sa to zdá ako výhoda, ale myslím si, že pre brankára je to skôr nevýhodné. Myslím si, že stať sa môže čokoľvek. Určite by som sa súpera nebál,“ dodal bývalý brankár Petrohradu.
reklama
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Slovan Bratislava v KHL
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist