Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
22. 02. 2013 ⋅ SlovakKHL.sk Sumáre 0 komentárov

Astana a Kaza? vyhrali, Sibir a Magnitka vyrovnali série

V štyroch piatkových zápasoch vyhrali Sibir Novosibirsk, Metallurg Magnitogorsk, Barys Astana a Ak Bars Kaza?. Sibir a Magnitogorsk vyrovnali série, kým Astana a Kaza? pridali vyhrávajú už 2:0.

Omsk - Novosibirsk 0:1 (stav série: 1-1)
Novosibirsk predviedol výborný defenzívny výkon a domov sa vráti s nerozhodným stavom série. V piatok totiž vrátil Omsku porážku zo štvrtka a stačil mu na to jeden gól. Jeho autorom bol v druhej tretine Zajcev, ktorý využil presilovku piatich proti trom. Hrdinom Sibiru bol brankár Glass, ktorý zlikvidoval všetkých 28 striel, vrátane dvoch pokusov Tomáša Záborského. Ten v zápase odohral viac ako 21 minút. Podobný ice-time mal Kristián Kudroč, ktorý Rama otestoval jednou strelou. Fínsky brankár zaznamenal 27 zákrokov.

Magnitogorsk - Ufa 2:0 (stav série: 1-1)
Metallurg zaznamenal v druhom stretnutí série iba pätnásť striel, kým Ufa o desať viac, ale nakoniec sa práve domáci celok tešil z víťazstva v pomere 2:0. Rozhodujúci gól strelil v úvode druhej tretiny Koroľjuk a strelecky sa presadil aj kanonier Mozjakin. Hosťujúci útočník Štefan Ružička odohral vyše 17 minút, počas ktorých nazbieral dva strelecké pokusy. Ďalšie stretnutie je na programe 25. februára v Ufe.

Čeľabinsk - Astana 3:5 (stav série: 0-2)
Astana prekvapila Traktor aj v posledný pracovný de? týžd?a a po včerajšej výhre 4:3 po predĺžení, zaznamenala víťazstvom 5:3. Na neudržanie bol najmä Nigel Dawes, ktorý zaknihoval prvé štyri góly kazašského klubu. Do listiny strelcov sa zapísali aj Litvinenko a Jeremejev zlikvidoval 38 striel. Naopak, v domácej bráne sa vystriedali obaja gólmani, ktorí čelili len šestnástim strelám. Ničuškin (2) a Kontiola sa postarali o Čeľabinska. Tretí duel série sa odohrá v pondelok 25. februára na ľade Astany.

Kaza? - Nižnekamsk 3:0 (stav série: 2-0)
Druhú výhru v rade zaknihovala aj Kaza?, ktorá zdolala Nižnekamsk 3:0. Všetky góly pritom zaznamenala v tretej tretine a víťazný strelil v 45. minúte Kapanen. Žerdev a Nikulin pridali ďalšie presné zásahy celku, ktorý bol prestrieľaný 24:30. Barulin prispel k víťazstvu 30 úspešnými zákrokmi, aby vychytal čisté konto. Kapitán Nižnekamska Martin Cibák odohral viac ako 21 minút a pripísal si tri strely na bránu.

Slováci v akcii:
T. Záborský (OMS) 21:13, 2 s
K. Kudroč (SIB) 21:19, 1 s
M. Cibák (NIŽ) 21:16, 3 S
reklama
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Slovan Bratislava v KHL
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist