Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
26. 02. 2013 ⋅ SlovakKHL.sk Sumáre 0 komentárov

Kaza? postúpila, Záborský a Ružička asistovali

Tomáš Záborský pomohol asistenciou k výhre Omsku, ktorý vyrovnal stav série. Štefan Ružička asistoval pri prehre a z výhier sa tešili aj Magnitogorsk, Čeľabinsk a Kaza?, ktorá postúpila do druhého kola.

Novosibirsk - Omsk 2:5 (stav série: 2-2)
Omsk bol v druhom zápase v Novosibirsku oproti predošlému stretnutiu o niečo lepší a zaslúžene vyrovnal stav série na 2:2, keď domáci tím porazil pomerom 5:2. Kurjanov strelil víťazný gól v poslednej minúte druhej tretiny a strelecky sa presadili aj Sjomin, Ljamin, Ivanov a Valentenko, kým Ramo zneškodnil 25 striel. Jednu asistenciu si zo zápasu odniesol Tomáš Záborský. Glass zneškodnil jeho dve strely, pričom spolu čelil 33 streleckým pokusom. Z jeho spoluhráčov sa presadili Nikulin a Vorošilo. Kristián Kudroč zaznamenal tie dve strely na bránu a dve minúty strávil aj na trestnej lavici.

Ufa - Magnitogorsk 2:3 (stav série: 2-2)
Magnitogorsk prehrával po dvoch tretinách 0:2, no v tej záverečnej sa mu podaril senzačný obrat, strelil tri góly a po víťazstve 3:2 vyrovnal stav série proti Ufe na 2:2. Víťazný gól strelil len štyri sekundy pred koncom tretej tretiny Zuccarelo, kým pred ním sa dvakrát po prihrávkach Mozjakina presadil O’Reilly. Vyrovnávajúci gól strelil tri minúty pred koncom. Gelašvili prispel k výhre 26 zákrokmi a prekonať ho dokázali Sopel a Zubarev. V akcii sa predstavil i Štefan Ružička, ktorý odohral 13 a pol minút a zaznamenal jednu asistenciu. Tarkki čelil 19 streleckým pokusom.

Astana - Čeľabinsk 2:3 (stav série: 2-2)
Astana vyhrala dva zápasy v Čeľabinsku a Čeľabinsk vyhral dva zápasy v Astane. Stav série je tak vyrovnaný 2:2. V utorok prehra domáci tím mohla mrzieť o to viac, že viedol 2:0 po góloch Poliščuka a Dawesa. Jeremejeva z 34 striel prekonali Belov, Karpov a Dugin. Garnett prispel k výhre 3:2 29 zákrokmi.

Nižnekamsk - Kaza? 2:3 P2 (konečný stav série: 0-4)
Ako prvý tím z Východnej konferencie postúpila do druhého kola Kaza?, ktorá uspela aj vo štvrtom zápase proti Nižnekamsku. Tentokrát však na víťazstvo 3:2 potrebovala až dve predĺženia. Víťazný gól vsietil v 94. minúte Darzins, ktorý nadviazal na presné zásahy Morozova a Pesonena z normálneho hracieho času. Barulin prispel k výhre 54 zákrokmi a prekonali ho len Šulakov a Koukal. Sokolov sa prezentoval 41 zákrokmi a Martin Cibák odohral 31 minút.

Slováci v akcii:
K. Kudroč (SIB) 2 s, 2 TM
T. Záborský (OMS) 0+1, 2 s
Š. Ružička (UFA) 13:32, 0+1
M. Cibák (NIŽ) 30:58, 2 s, 2 TM
reklama
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Slovan Bratislava v KHL
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist