Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
01. 03. 2013 ⋅ Marek Kantorík Sumáre 0 komentárov

Záborský pomohol asistenciou k výhre, Ružička skóroval

V posledný pracovný de? tohto týžd?a sa v KHL odohrali ďalšie tri stretnutia úvodného kola play-off. Vo všetkých zvíťazili domáce celky, ktoré od postupu do konferenčného semifinále delí jendo víťazstvo. Do hry zasiahli aj traja Slováci, pričom dvaja bodovali. Záborský asistoval pri výhre Omska, kým Ružičkov gól nezabránil prehre Ufy.

Omsk – Novosibirsk 1:0 PP (stav série: 3-2)
Hokejisti Avangardu Omsk nadviazali na utorkové víťazstvo na ľade Novosibirska v pomere 5:2 a dnes zvíťazili v domácom prostredí 1:0 po predĺžení, aby sa v sérii ujali vedenia 3:2. Jediný gól stretnutia zaznamenal v 69. minúte Sjomin a asistenciu pri góle si pripísal aj slovenský útočník Tomáš Záborský, ktorý odohral zhruba devätnásť minút a zaknihoval aj tri strelecké pokusy. Obranca Sibira Kristián Kudroč odkorčuľoval 23 minút, počas ktorých nazbieral dve strely. Šiesty zápas série sa odohrá v nedeľu 3. marca v Novosibirsku.

Magnitogorsk – Ufa 2:1 (stav série: 3-2)
Zo slovenských hokejistov sa v piatok predstavil aj útočník Ufy Štefan Ružička, ktorý zaregistroval svoj premiérový gól v tohtoročnom play-off, no prehre Salavatu nezabránil. Ten podľahol v Magnitogorsku tesne 1:2 a domáci tím môže svoj postup do druhého kola spečatiť už v nedeľu. Oba góly putovali na konto Gulasa, zatiaľ čo Ahonen zlikvidoval 30 striel. Ružička ho celkovo ohrozil dvakrát počas 15 minút a 50 sekúnd, ktoré strávil v akcii.

Čeľabinsk – Astana 6:3 (stav série: 3-2)
Čeľabinsk si výrazne vylepšil svoju úspešnosť v presilových hrách, keďže dnes zaznamenal tri presilovkové góly a nakoniec zdolal Astanu 6:3. Dvojgólový Bulis strelil v 24. minúte víťazný gól, kým Čistov nazbieral štyri asistencie. K tretej výhre v sérii viedli aj presné zásahy Kuznecova, Antipova, Quinta a Panova, ktorý skóroval vo vlastnom oslabení. Garnett urobil 33 zákrokov a prekonať ho dokázali Bochenski, Savčenko a Boyd. Barys využil dve presilové hry. Polujektov čelil 30 strelám. Šieste stretnutie je na programe v nedeľu na ľade Astany.

Slováci v akcii:
T. Záborský (OMS) 18:57, 0+1, 3 s
K. Kudroč (SIB) 22:59, 2 s
Š. Ružička (UFA) 15:50, 1+0, 2 s
reklama
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Slovan Bratislava v KHL
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist