Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
20. 03. 2013 ⋅ SlovakKHL.sk Správy 0 komentárov

Kaza? alebo Ufa? Dnešok rozhodne

Už niekoľko dní poznáme troch účastníkov tretieho kola play-off a Čeľabinsk stále čaká na meno svojho súpera v konferenčnom finále. Či do? postúpi Kaza? alebo Ufa, rozhodne už dnešný duel.

Od štvrtej hodiny popoludní sa odohrá siedmy zápas série, ktorý už definitívne dá bodku za najvyrovnanejšou sériou druhého kola. Papierovým favoritom sú domáci hráči, no siedme zápasy zvyknú bývať v tomto smere nevyspytateľné.

„Šance vidím tak 50 na 50,“ skonštatoval niekdajší tréner ruskej reprezentácie Vladimir Krikunov. „Takéto zápasy sú o zručnosti a charaktere. Oba tímy majú porovnateľné zručnosti a odhodlaných hráčov.“

Ufa v sérii viedla 2:0 na zápasy, no v šiestom stretnutí odvracala hrozbu vypadnutia. Podarilo sa jej to vďaka gólu Sopela zo stredu druhého predĺženia. Aj teraz možno očakávať vyrovnaný súboj.

„Šance sú vyrovnané, pretože Ufa je v entuziazme a je ambiciózna, kým Ak Bars je rozumný a skúsený. Nebudem prekvapený, ak zápas skoční s rozdielom jedného gólu,“ povedal známy hokejový agent Alexej Dementiev pre F-Sport.

Oba tímy vyhrali v sérii aj doma, aj vonku. Oba pritom dokázali v jednom zápase ustrážiť čisté konto. Kaza? síce Ufu prestrieľala 17:15, no v domácom prostredí sa jej hralo ťažšie ako vonku – dva zápasy z troch prehrala a tretí vyhrala až po predĺžení.
reklama
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Slovan Bratislava v KHL
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist